В най-известния трактат за любовта – Кама Сутра, се описват

...
В най-известния трактат за любовта – Кама Сутра, се описват
Коментари Харесай

Сексуалните типове жени и съвместимостта им с различните мъжки размери според Кама Сутра

В най-известния етюд за любовта – Кама Сутра, се разказват освен многочислените полови пози, само че се натъртва на опцията с потреблението им да се реализира по-голяма полова съгласуемост сред сътрудниците. Защото без нея щастието и духовното единение сред двамата е невероятно, написа trafficnews.bg. За жал, ние не обръщаме внимание навръх този факт. Вместо това цъкаме и се подсмихваме, до момента в който преглеждаме антични изображения на полови пози. И откакто това антично изкуство на любовта е минало инспекцията на времето, за какво да не се възползваме от него, с цел да подтикваме любовния си живот. Ако желаете да откриете своя мъж, би трябвало на първо време да определите вие самата какъв вид жена сте.
Газела
Тялото ѝ е съвсем момичешко, гърдите ѝ са дребни, само че добре завършени, бедрата ѝ не са релефни само че са твърди и стегнати. Хапва по малко, обожава секса и размерът на влагалището ѝ не надвишава 13 см. Не е доста, ще кажат някои, по тази причина пък любовният сок на газелата ухае на лотос.
Кобила
Когато е възбудена, тялото ѝ излъчва мирис на лотос, а дълбочината на влагалището ѝ доближава 18 сантиметра. Тялото ѝ наподобява стройно макар обилния бюст и съблазнителните бедра. Кобилата е разговорлива, нежна и изящна. Обожава разкоша и не доближава бързо до оргазъм.

Слоница
Отличава се с влагалище с внушителни размери – цели 25 см, както и охолно тяло, голям бюст, необятно лице, цялостни ръце и къси крайници. Гласът ѝ е компактен и невъзпитан, а любовният ѝ сок напълно не е с благовоние на лотос. Обича да похапва и половите контакти не са ѝ приоритет. Зоогрупата на мъжкарите в сантиметри е в цялостно сходство с опциите на дамите.
Мъжките размери Заек
Размерът на половия му член в ерекция изпълва добре 13-те сантиметра на газелата. Невисокият му растеж се компенсира с атлетическо телосложение. Мъжът вид заек има мек, примирителен темперамент. Отличителна линия на представителите на групата на зайците е сладникавият усет на спермата им.
Бик
Със своите 18 сантиметра, не е мъчно да се досетим, че това е идеалният сътрудник за кобилата. Той е много крепък, невъздържан и рисковано надъхан. Винаги е подготвен да се отдаде на насладите на любовта, а търпението му е задоволително, с цел да докара сдържаната кобила до мощен оргазъм и то освен един.
Кон
Той е предназначен да обладава слоницата, защото неговият сексуален орган в бойна подготвеност е съвсем 25 сантиметра. И останалите размери на коня са също толкоз внушителни – висок растеж, необятни плещи, релефно тяло. Но за сметка на това пък, темпераментът му е разочароващ. Ленивият кон не е разпален по секса и с цел да се възпламени желанието у него, дамата би трябвало много да се потруди Съвпадението на размерите обезпечава естетика в интимния живот. Но да се притеснявате от физическо противоречие не си коства, защото за „ неравните” сътрудници Кама Сутра предлага куп специфични полови пози, позволяващи преживяване на приятност без значение от размерите.
Химия на любовта
Както знаете, индивидът е тънко творение и единствено точните размери на половите органи надали са задоволителни, с цел да го удовлетворят. Ние имаме и сърце, и то има решаващата роля в любовните ни случки. Ако то не ни тласне в прегръдките на някого никакви физически сходства не могат да оказват помощ. Затова пък, когато то пее и ликува, тогава всички доводи на разсъдъка са без значение. Да се наблюдава сърдечната логичност при избора на полов сътрудник е непостижима задача.

И въпреки всичко учените са достигнали до забавни изводи за законите, по които нашето сърце изпада в трепетно неспокойствие. Те са разбрали за какво ние не можем да устоим на секс офанзивите на някои мъже, а на други не обръщаме внимание. Оказва се, че нашите хормони реагират на най-подходящия за секс мъж. Те нападат центъра на удоволствието в основния мозък, като ни принуждават да асоциираме положение на самодоволство и любовна еуфория с избран сътрудник. Възможно е в живота той да се окаже напълно несъответствуващ, само че в това време да е притежател на гени, които най-добре ни подхождат.

Знаете, че основната цел на природата е продължение на рода, по тази причина тя ни принуждава да си падаме по тези, които са способни да ни основат крепко потомство. И когато се случват издънки, те нормално са по наша виновност. Модните увлечения по разнообразни видове мъже, мнението на близките, някакви персонални претекстове могат да повлияят на нашия избор и по-скоро да ни объркат. Затова пък сърцето ни рядко бърка, защото се ориентира по облиците, програмирани в подсъзнанието ни. Учените са открили още, че при двойки, които са дълго време дружно и нямат проблеми със секса мъжът и дамата външно си наподобяват. Оказва се, че тялото ни реагира на мъжа, който най-вече ни пасва полово. Така че, доверете се на сърцето си, само че и не губете разум.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР