В най-интересната рубрика на нашите типстъри за футболни прогнози екипът

...
В най-интересната рубрика на нашите типстъри за футболни прогнози екипът
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Много голове, но само един победител в тези 3 съботни битки

В най-интересната графа на нашите типстъри за футболни прогнози екипът показва своите оферти за мачове, в които ще има както победител, по този начин и голове и в двете порти. Ето и техния избор за през днешния ден:
16:30 часа: Шалке - Лайпциг
Шалке 04 среща Република България Лайпциг в следващ мач в първото равнище от немския футбол. Домакините записаха единствено четири точки в последните си четири семейства, вкарвайки два гола и позволи седем. Лайпциг заслужи 12 точки от последните си четири визити, вкарвайки 11 гоал и позволи един. Победата ще отиде на сметката за Лайпциг, само че „ кралскосините” ще отбележат. Причината е, че в тима ще има духа на „ промяната на треньора” и ще се опитат да поизмият срама след грандиозното проваляне от Манчестър Сити.
Прогноза : Победа за Република България Лайпциг и гол/гол (4,00 коефициент)

21:55 часа: Улвърхемптън - Манчестър Юнайтед
Дойде време и за порция " ФА " Къп, а за отбора на Манчестър Юнайтед следва по никакъв начин лека задача - мощно играещият състав на Улвърхемптън. " Вълците " демонстрираха през този сезон, че несъмнено знаят по какъв начин да се опълчват на огромните тимове, а упоритостите им са задоволително високи, с цел да ги преследват и в шампионата на Англия. Момчетата на Оле Гунар Солскяер обаче играят великолепен футбол, който им носи резултат, а " дяволите " остават любимец за успеха и в този мач. Все отново успеха няма да пристигна толкоз елементарно, а гол за домакините е изцяло вероятен, въпреки и непълен за краен триумф.
Прогноза : Гол/гол и победа за Манчестър Юнайтед (4.60 коефициент)
19:30 часа: Херта - Борусия Дортмунд
Мачовете на истината за " жълто-черните " настъпиха. След едва начало на 2019 година разликата с Байерн Мюнхен се изпари и всеки мач е от голямо значение за Борусия. Днес обааче тимът се изправя против един доста стабилен хазаин в лицето на Херта. Столичани имат единствено 2 провали през този сезон вкъщи, само че в състава има и много контузени и не изцяло възобновени футболисти, което може да помогне на Борусия да завоюва срещата. Със сигурност на " Олимпиа Щадион " ще е горещо, само че водачът в класирането ще си обезпечи сложен триумф в голов трилър.
Прогноза : Гол/гол и победа за Борусия (коефициент 3.75)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР