В най-интересната рубрика на нашите типстъри за футболни прогнози екипът

...
В най-интересната рубрика на нашите типстъри за футболни прогнози екипът
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Динамични срещи и победители в драматични мачове - ето кои са те

В най-интересната графа на нашите типстъри за футболни прогнози екипът показва своите оферти за мачове, в които ще има както победител, по този начин и голове и в двете порти. Ето и техния избор за през днешния ден:
17:00 часа : Бристол Сити – Лийдс (от Mr. Corner)
Домакините са на ръба плейофите, заемайки 6-о място в Чемпиъншип, до момента в който Лийдс продължава да преследва купата в шампионата, където борбата става все по-завързана в компанията на Норич и Шефилд Юнайтед. Двубоят сигурно няма да бъде лек за гостите, само че успеха на този стадий от сезона е повече от наложителна за тях, а и отборът на Марсело Биелса разполага с по-качествени футболисти. Лийдс завоюва първия дуел сред двата тима през сезона с 2:0, а при последното си посещение на Бристол победи с още по-убедителен резултат 3:0. Все отново Бристол знае по какъв начин да бележи на огромни тимове, а на собствен стадион Лийдс надали ще запазят суха мрежата си.
Прогноза : Гол/гол и победа за Лийдс (4.60 коефициент)

17:00 часа: Лестър - Фулъм (от The Dalai Lama)
Този мач предлагаме да се изиграе с дребен залог. Лестър е с нов управител, като това би трябвало да има известни позитиви. Те нямаха шанс да победят Уотфорд през предходната събота, а това ще е първият мач за Брендън Роджърс на „ Кинг Пауър Стейдимъ”. Последните пет мача сред Лестър и Фулъм са гол/гол. Лестър е 8/9 с голови мачове, до момента в който 7 от 10 са тези срещи при Фулъм. Гостите въпреки всичко са забъркани в борбата за оцеляване, а Лестър е по-класният тим.
ВИЖТЕ СТРАХОТНИТЕ БОНУСИ В САЙТА 7777.BG (18+)
Прогноза : Лестър и гол/гол на 3,20 коефициент
17:30 часа: Етър - ЦСКА (от The Gambling Guy)
В един от най-интересните мачове от кръга в Първа лига Етър приема ЦСКА във Велико Търново, като " болярите " се показват извънредно добре през този сезон, изключително в последно време. През този сезон Етър има единствено 2 загуби вкъщи - от Лудогорец и от Левски, само че за пръв път се изправят против " алените ". ЦСКА е в напредък, показан против Септември, а постепенно, само че несъмнено, тимът усъвършенства съществено играта си под управлението на Любослав Пенев. Срещата ще е доста тежка, само че ЦСКА има сериозен късмет да завоюва. Етър обаче няма мач, в който не е пропущал да се разпише през актуалната акция - няма да пропусне и през днешния ден.
Прогноза : ЦСКА да завоюва и двата тима да отбележат гол (коефициент 5.00).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР