В най-големия и най-добрия книжен център в София и България

...
В най-големия и най-добрия книжен център в София и България
Коментари Харесай

За агресията и расизма с тийнове в неравностойно положение - slava.bg

В най-големия и най-хубавия хартиен център в София и България Гринуич Сдружение Екопрограма събра младежи в неравностойно обществено състояние на полемика за експанзията, расизма и езика на омразата – тематиката на сезона в целия свят, която към момента малко се разисква у нас.

За да бъдат спазени противоепидемичните ограничения, броят на участниците беше понижен на половина, което обаче не попречи на дейното им включване в разискванията. Защото тази група младежи са измежду най-засегнатите от толкоз настоящата на фона на протичащото се по цялата планета сега тематика. По тази причина имаха и доста за описване по нея.

В разговор с тях влезе шефът на дирекция Социални услуги за деца и възрастни в Столичната община Минка Йовчева. Освен нея, в разискването се включиха и хората, които възпитават младежите, които са в максимален риск от излагане на принуждение, експанзия и расизъм.

Тъй като срещата бе по плана Принципите на олимпизма против разединението, езика на омразата и зависимостите с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта, главното обръщение беше, че мощният не всеки път побеждава, а най-голямата победа е над себе си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР