В най-добрия случай това трябва да се случи до 8-10

...
В най-добрия случай това трябва да се случи до 8-10
Коментари Харесай

Дортмунд: До 10 дни трябва да вземем нов нападател

„ В най-хубавия случай това би трябвало да се случи до 8-10 дни. Но намирането на в действителност уместно решение не е елементарно “, разяснява Ватцке в телевизионното предаване Sportschau.

Той акцентира, че клубът не има намерение да сложи цялата тежест в нахлуване върху раменете на 17-годишния Юсуфа Мукоко, само че болестта на новопривлечения Себастиен Алер принуди немския вицешампион да потърси още едно попълнение най-малко за идващите няколко месеца.

„ Прекалено доста е да чакаме това от Мукоко. Мисля, че в идващите дни ще има развиване, само че е в действителност мъчно, тъй като няма чак толкоз доста свободни играчи на пазара “, добави шефът.

Според вестник „ Билд “ по-рано тази седмица управлението на Борусия е разговаряло с представители на 35-годишния Единсон Кавани, само че към този момент не е ясно дали ще може да извърши неговите финансови условия. За последно уругваецът игра за Манчестър Юнайтед.

Клубът търси футболист, който да е склонен да дойде с кратковременен контракт. Отборът на Борусия открива сезон 2022/2023 в Бундеслигата тази събота, 6 август, с домакинство на Байер Леверкузен.
 Неприятностите за Алер не престават Неприятностите за Алер не престават
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР