В най-близкото технологично бъдеще ще има повече кибератаки, услугите ще

...
В най-близкото технологично бъдеще ще има повече кибератаки, услугите ще
Коментари Харесай

7 прогнози за технологичното бъдеще

В най-близкото софтуерно бъдеще ще има повече хакерски атаки, услугите ще са по-автоматизирани и виртуалната действителност ще е неизбежна, заяви Лента, базирайки се на американското списание " Уайърд ".

Прогнозите, направени от специалисти за списанието, са за развиването на медицината, търговията, интернета и техниката.

Кибератаки

Първата прогноза е обвързвана с хакерските атаки. Според специалисти от списанието те ще станат по-чести, а от дейностите на хакерите ще страдат както обекти на инфраструктурата, като да вземем за пример огромни фабрики и бизнесмени, по този начин и елементарни жители.

Автоматизирани услуги

Магазините скоро ще бъдат автоматизирани и няма да имат човек на касата. Ще можем също да си пазарим нужните артикули посредством приложение, а те ще ни бъдат доставяни от роботи, предвиждат създателите.

Изкуствен разсъдък, който разпознава човешките страсти

Засегнат е и въпросът за обработката на персонални данни. Според специалистите в бъдеще изкуствения разсъдък ще може да разпознава човешките страсти по изражението на лицето и по този начин да предлага тези или тези артикули и артикули.

Промяна на човешката ДНК

Що се отнася до медицината, до няколко години лекарите несъмнено ще могат сполучливо да трансформират човешката ДНК, тъй че да могат да лекуват генетични болести и тази технология би трябвало да стане налична.

Роботи вместо водачи

В превоза пък роботи ще заменят водачите на дълги курсове. Това ще разреши на превозвачите да създадат доста икономии.

Виртуална действителност

Според шестата прогноза виртуалната и спомагателната действителност ще се употребяват навсякъде и в бъдеще без тях работата ще е невъзможна.

Блокчейн технологии

Седмата прогноза е за блокчейн технологиите. Те ще разрешат в работата на огромните снабдители на услуги, като да вземем за пример таксита, интернет-магазини, обществени уеб сайтове, да вземат участие всички ползватели.

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР