В навечерието на Великден полицията и пожарната започнаха масови проверки

...
В навечерието на Великден полицията и пожарната започнаха масови проверки
Коментари Харесай

Засилен контрол по автомагистралите и днес

В навечерието на Великден полицията и пожарната започнаха всеобщи инспекции в храмовете за съблюдаване на разпоредбите за сигурност. При установени нарушавания ще бъдат налагани наказания в размер от 20 до 2 000 лв..

Заради серията празнични дни е засилен контролът по автомагистралите в страната. Вчера на граничните пунктове с Гърция и Турция се образуваха километрични колони. А срив в митническата система на „ Капитан Андреево ” провокира спомагателни проблеми с трафика. 

На граничния пункт при Малко Търново ситуацията е спокойна. В събота сутринта системите на границата работят.

" Трафикът в петък вечерта продължи до 2.30 часа сутринта. Създадена е организация на пунктовете. Има обезпечени екипи, които да се вклюат за в допълнение укрепване на екипите. В събота не чакаме трафик като в петъчния ден, само че имаме подготвеност. Проверката трае към 30-40 секунди, в случай че няма налагаща се спомагателна нужда от инспекция ", казаначалникът на Граничен контролно-пропусквателен пункт при Малко Търново основен контрольор Пламен Иванов.

На българо-гръцката границата на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " трафикът е натоварен. На българо-македонската граница трафикът е естествен.На българо-румънската граница, на Дунав мост, трафикът е натоварен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР