В навечерието на Възкресение Христово Кирил Петков ни подготви вербално

...
В навечерието на Възкресение Христово Кирил Петков ни подготви вербално
Коментари Харесай

Недялков: Г-н президент, вържете си Франкенщайна!

В навечерието на Възкресение Христово Кирил Петков ни приготви вербално за идното си национално изменничество по отношение на Северна Македония.

Пред „ Дарик “ той в прав текст заяви, че било " неуместно " да се запъваме за ветото. Според премиера България не би трябвало да упорства да бъдат изпълнени всички условия за повдигане на ветото за Европейски Съюз, тъй като националистите в Скопие щели да дойдат на власт?!

„ Най-добре е да преместим ветото “, мъцнал този несравним Юда Искариотски.

Да преместим ветото?! Вие чували ли сте сходна идиотия? Това да не е чувал с картофи или каса бира? Това да не е оная му работа - да си я мести от левия в десния крачол?

А по кое време ще бъдат пренаписани македонските учебници по история? Кога ще бъдат оправдани репресираните по титовизма българи, по кое време ще изчезнат малцинствени искания по отношение на България от страна на РСМ? Кога ще се разберем по езиковия въпрос? Кога ще си трансформират Конституцията?

След това ли? След като махнем ветото ли? Сериозно ли го има вяра този тапет? Сериозно ли желае да продаде толкоз на ниска цена интереса и битието на цяла една нация?

Г-н президент, вържете си Франкенщайна!

Вярвам, няма естествен българин, който да понесе умерено всичко това. На който да не му закипи кръвта.

Веднага оставка, другояче тояги! Да се стягаме!

Обещавам, че сега, в който ветото бъде вдигнато или " преместено ", излизам пред Министерски съвет и не си потеглям, до момента в който не преместя Киро там, където му е мястото.

Коментар на Недялко Недялков
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР