В навечерието на решението на вътрешните европейски министри за Шенген,

...
В навечерието на решението на вътрешните европейски министри за Шенген,
Коментари Харесай

Политически престрелки в парламента заради Шенген


В навечерието на решението на вътрешните европейски министри за Шенген, политически престрелки по тематиката в българския парламент. Депутатите спориха не за мигрантите, а за върховенството на закона у нас като спънка за Шенген. Но приканиха Съветът на Европа да гласоподава „ За “ приемането ни.

Обръщаме се към съвестта на всички народни представители. Нека работим за приемане на антикорупционното законодателство, което към този момент е на нашата маса – отпред със закона за КПКОМПИ. За един месец ние върнахме България години обратно с ръчното преброяване на гласовете “, сподели от парламентарната естрада от „ “.

„ Когато българският парламент преглежда декларацията за Шенген, когато беше време да се преглежда тази декларация, когато беше подкрепена от всички парламентарни групи, сътрудниците от „ “ напуснаха залата. И в този момент след дъжд качулка са се сетили да четат заявления “, сподели от своя страна Георги Свиленски от.

„ Тази теза е обидна за цялото българско общество. Приемането на хартиената бюлетина няма нищо общо с Шенген - това е шарлантания. Вашият министър ръководител се държи безобразно и страната ни замязя на, в който никой не има вяра “, съобщи и Тома Биков от.

„ Това е най-важната тематика, няма значение с какво са решили да се оправдават, на всички е ясно, че в Шенген не ни пускат поради и неговата политика през последните 12 години “, разяснява тематиката Настимир Ананиев от „ “.

„ Крайно време е да спирате анализите и заявления на лицето на Настимир Ананиев, омразно ми е и не ми е прелестно да му чувам бръщолевенията “, обърна се към ръководителя на Народното събрание от „ “.

От своя страна предизвести да не се разрушава имиджа на страната за Шенген. „ Страхотно терзание е да не би и други страни да не желаят да влезем в Шенген, защото ние се забавляваме със себе си. Самобичуваме се говорейки за корупция, малко е късничко. И аз го чувствам това. Решението може би остава за идващия трен “, сподели той.

От „ “ желаеха изключително чуване на служебния министър председател. Утре на председателки съвет ще си реши по кое време да бъде чут служебния министър председател Гълъб Донев. А от настояха да се събере отрасловата комисия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР