В навечерието на религиозните празници, които част от света празнува,

...
В навечерието на религиозните празници, които част от света празнува,
Коментари Харесай

Каква е функцията на съвременната политика? Първо да създава или измисля "проблем"

В навечерието на религиозните празници, които част от света чества, желая да ви обърна внимание, на малко, на нещо, което убягва на множеството от вас, при коментиране, анализиране и сформиране на мнение и позиция по по този начин наречените световни (световни) проблеми и проблеми.

А точно, правилото на работа на актуалната огромна (глобална, световна) политика.

Почти същото е и при локаната политика, само че в местни измерение.

Та в тази връзка, откакто се запознаете най-общо по какъв начин работи система, помислете какво може да очаквате и какво очаквате от политиците (които са към този момент наднационална прослойка в разслояването на международното население).

Ще дам и предполагаем образец за „ работата “ на актуалния политически хайлайф, след общата картина, за по положително усещане.

Така. Каква е функционалността на актуалната политика?

Първо да основава или измисля „ проблем “.

Създаването става, посредством политически решения, а измислянето става посредством „ самостоятелни “ цивилен сдружения и Неправителствени организации -та, финансирани от фондации, които пък са финансирани от корпорации, които корпорации въпреки това финансират политически партии и акциите на политиците.

Второ – „ казусът “ се обнародва. Чрез „ самостоятелни “ медии и специалисти, финансирани от същите тези фондации, както и в обществените мрежи стартира „ джавкане за големия проблем “ .

Когато „ потребността от решение на казуса “ събере задоволително маса, огромни медии и малките екрани, благосъстоятелност на корпорациите, стартират същинското „ промотиране на казуса “ като се натъртва на потребността от политически дейности за решаването му.

Когато „ националното неодобрение “ от съществуването на този „ проблем “ нарасне задоволително, видно от социологически изследвания финансирани от корпорациите, и потребността от „ решение на казуса без значение от цената “ и придобие превес над всичко останало, „ казусът “ се поставя на масата на политиците.

Създават се комисии, комитети, щабове, които би трябвало да измислят решение на „ казуса “ .

Трето – политиците намират решението на „ казуса “ и престъпват към осъществяването на това решение под одобрителните възгласи на повече от 50% от популацията, или както наподобява в очите на това население – под техния напън.

С други думи – победили са системата.

Решението е постоянно едно и също – ПАРИ трябват. „ Експерти “ в СБ (Световната банка) пишат планове въз основата на решенията взети от политиците за справяне с казуса, за решение на „ казуса “ , които планове държавните управления закупуват.

След което теглят заеми от ГСБ (Група на международната банка) за осъществяване на плана.

Както и отделят бюджетни средства или теглят заеми от ТБ (Търговски банки – частни – благосъстоятелност на корпорациите) за самоучастието във финансирането на дейностите по плановете за решение на „ казуса “ .

И най-после – заемите, изтеглени от държавните управления (политиците) от ГСБ и ТБ стигат до компании и компании (собственост на корпорациите), които са натоварени (избрани от политиците) да осъществят дейностите по решение на „ казуса “ .

Хората са щастливи, че „ казусът “ се взема решение и с наслада поемат финансовата част, посредством своите налози.

И по този начин до идващия „ проблем “

Сега, както дадох обещание към това резюме на действителната световна политика ще дам предполагаем образец за по огромна изясненост.

Няколко „ цивилен сдружения “ и НПО-та вършат лично „ проучване “ и сигнализират (чрез спонсорирани кампании) за наболял проблем, неотчитан до в този момент – а точно есенният листопад при широколистните дървета в страните, в които има промяна на сезоните.

А същинският проблем на това събитие, се крие не толкоз в бактериите, разнасяни, посредством процеса изгниване (което също е проблем), а в цвета на падналите листа – кафяв.

Резултатите от „ проучванията “ на НПО-тата се разгласяват в няколко техни „ свободни “ електрони медии, както и в обществените мрежи.

Говори се за психическите „ проблеми “ всеобщо зараждащи в хората с идването на есента поради това, че виждат кафявия цвят на падналите листа.

Публикациите им в обществените мрежи биват осмивани и подигравани от огромна част от хората, само че с времето „ глас надигат “ и налагани с години от огромните медии „ известни персони борци против системата “ , както и други НПО-та по други краища на света, които са създали същите „ проучвания “.

След техните постове и изявления в огромните малките екрани и медии стартира да се обръща внимание на този „ проблем “ – кафявите листа.

И от ден на ден „ проучвания “ сочат, че повода за липса на мотивация, спад в продуктивността у хората, нарасналият брой самоубийства и болести на нервната система (по статистика от други НПО-та и интернационалните здравни организации, финансирани по схема) се дължи на КАФЯВИТЕ листа.

Известни лекари, биолози, художници от ден на ден участват във огромните медии, давайки своето „ експертно “ мнение за този цвят, който се оказва, че е нежелателен и недопустим за човешкия мозък, зрение и организъм.

Дават се образци, че лайната са кафяви с цел да отвращават хората.

А антрополози споделят, че произходът на индивида е в територии, където растенията са постоянно зелени и КАФЯВИТЕ листа не са съпътстващи еволюцията.

Кампаниите против КАФЯВИТЕ листа набират от ден на ден публичност и последователи.

На места стартират и „ митинги “ против „ казуса “ КАФЯВИ листа.

Народното неодобрение в обществата на развитите страни от съществуването и игнорирането на този „ проблем “ стартира да пораства.

Още повече, че тъкмо в тези страни се следи сезонната промяна, поради географското състояние.

В този миг цялото внимание на обществото, посредством всички медии е ориентирано единствено и само към „ казуса “ .

Това „ принуждава “ международни организации (политици) да стартират диалози с обществеността и да започват скъпи изследвания по „ казуса “ , който след тези изследвания се оказва „ действителен и доста много рисков “ за съществуването на човечеството.

КАФЯВИТЕ листа би трябвало да бъдат отстранени.

Сформираните държавни и интернационалните политически щабове, комисии, дирекции, комитети стигат да единомислещото решение, че единственият вид за решение на казуса е – БОЯДИСВАНЕ НА ЛИСТАТА.

Това е възприето като решение при съвсем всички държавни управления по света под одобрителните възгласи на „ обществото “ .

Тук към този момент се включва и ГСБ които излизат с „ експертни “ планове по какъв начин тъкмо да се реши „ казуса “ и да се боядисват листата, които планове се закупуват от държавните управления.

Проектите плануват милиарди долари/евро/лири/франкове разноски за страните.

След „ голям брой разработки и проби “ като най-хубава, безвредна, устойчива и утвърдена от СЗО, Съд на Европейските общности, Организация на обединените нации, СИСИ КЕЧ и голям брой „ самостоятелни лаборатории “ е ЗЕЛЕНАТА багра за КАФЯВИ листа създадена взаимно от Monsanto и BASF.

ГСБ и ТБ отпускат заеми на държавните управления за закупуване на БОЯТА.

Правителствата от своя страна „ разпореждат “ посредством публични поръчки осъществяването на решението на казуса на местни (местни компании и компании близки до моментната власт) – физическото боядисването на листата.

Това обаче е огромен разход за бюджета и постанова възникването на нов налог „ ЗЕЛЕНИ ЛИСТА “ който е в размер на 1000 евро годишно за всеки работещ човек.

Проблемът е решен, хората са щастливи!

Корпорациите са спечелили от заеми посредством банките си, от произвеждане на багра посредством фирмите си и годишна и продажба за държавни потребности, посредством компаниите си изпълняващи ОП-та по физическото боядисване.

И част облагите се насочват към фондации – като щедрост и политици като – финансиране на акции, за основаване и измисляне на идващия „ световен проблем “ , за който би трябвало да се търси „ решение “ .

Което решение, ще е отново наливане на пари в корпорациите за „ богатството “ на популацията .

Весели празници!

създател: Илиян Дуков

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР