В навечерието на професионалния празник на полицията – 8 ноември,

...
В навечерието на професионалния празник на полицията – 8 ноември,
Коментари Харесай

Сливенската полиция отвори врати за децата в чест на професионалния си празник

В навечерието на професионалния празник на полицията – 8 ноември, вратите на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи и на Районното полицейско ръководство в Сливен бяха необятно отворени за сливенските деца.
Директорът на ОДМВР ст. комисар Димитър Величков се срещна с доброволците от Детското полицейско ръководство. Малките служители на реда му сервираха плакет и приветствен адрес във връзка професионалния празник на българската полиция. И побързаха да се снимат в директорския стол.
Днес възпитаници от 12 сливенски учебни заведения надникнаха в някои от основните места в полицията и не пропуснаха да тестват сирените на служебните коли. Най-атрактивно, както всяко година, се оказа запознанството със Специализираното тактическо звено за бързи дейности. Възможността да видят от близко оръжията, каските, белезниците и бронежилетките на батковците провокира същинско раздвижване измежду малчуганите.
Повече от три часа инспекторите от Детска педагогическа стая запознаване на сливенските деца с полицейската специалност и се показаха като отлични домакини, отговаряйки на всички разчувствани въпроси.
С поднасяне на венци в памет на полицейски чиновници, починали при осъществяване на служебния си дълг пред паметника на Хаджи Димитър и тържествено заседание в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, сливенската полиция означи своя професионален празник.
В навечерието на професионалния празник на българската полиция бяха връчени и наградите „ Полицай на месеца “ за месеците юли, август, септември и октомври 2018 година Носители на оценката за последните четири месеца станаха: младши специалист Цветан Вълев от сектор „ Петолъчка “ към районно управление (на МВР) – Сливен, старши контрольор Диаманди Диамандиев – шеф на група „ Криминална полиция “ към районно управление (на МВР) – Котел, мл. специалист Димо Петров –командир на поделение в сектор кв. „ Шести “ – Нова Загора и Илко Сикоров от „ Криминална полиция “ към районно управление (на МВР) – Твърдица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР