В навечерието на премиерата на криминалната комедия “Господин Х и

...
В навечерието на премиерата на криминалната комедия “Господин Х и
Коментари Харесай

На страхотни локации снимали във Варна Господин Х и морето, който стартира днес

В навечерието на премиерата на престъпната комедия “Господин Х и морето ", посетители на " Здравей България “ бяха продуцентът Димитър Гочев и Александра Сърчаджиева, която влиза в ролята на Ася Сарафова, една от трите майки, които ще бъдат запленени от героя на Калин Врачански.

" Сериалът преглежда тематиката дали да бъдеш себе си или да живееш зад маската, само че всичко е поднесено с доста комизъм. Накрая не съм сигурна кой тъкмо е подправеният воин, дали героят на Калин или всички други, оставени да бъдат излъгани. Лично за мен беше пъклен занимателно да вляза в ролята на Ася Сарафова, тъй като героинята ми няма нищо общо с мен, доста надалеч е от моите показа за живота. Мисля, че всеки ще откри нещо за себе си в сериала, феновете ще видят страхотни артисти, които за първи път ще са на дребния екран, както и страхотни деца, които не знам по какъв начин са ги намерили “, показа Алекс Сърчаджиева.

" Това е комедия с престъпна история, в която животът на 4 дами се обърква, откакто се появява героят на Калин Врачански, само че в последна сметка ще забележим кой кого ще промени и по какъв начин. Снимахме предишното лято във Варна, в разгара на летния сезон и бяхме на страхотни местоположения, по плажа, морската градина и доста други “, добави Димитър Гочев.

" Господин Х и морето “ започва тази вечер и ще се излъчва всеки петък от 20:00 часа по NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР