В навечерието на празника на Община Кубрат и по случай

...
В навечерието на празника на Община Кубрат и по случай
Коментари Харесай

В Кубрат раздадоха наградите Посланици на четенето


В навечерието на празника на Община Кубрат и по случай 70-годишния празник на града, локалната комисия за битка с противообществени прояви на малолетните и малолетните в Кубрат инициира следващото търсене на светлите образци измежду децата. Това заяви секретарят на комисията и основател на събитието доктор Нади Карагьозова, представена от Българска телеграфна агенция.

Тя изясни, че позитивното начинание подкрепило момчета от началния и прогимназиален курс от СУ "Христо Ботев ", които имат построено отношение и дълготраен интерес към книгата. По случай международния ден на музиката и поезията "четящите момчета " разказали какво значи за тях книгата и за какво четенето за тях "не е досада " и по какъв начин им оказва помощ доста в уроците и решаването на домашни по другите образователни предмети.

С разказите си дребните читатели са били единомислещи, че всеки би трябвало да открие магията на четенето и да одобри книгата за добър другар. За присъединяване си в самодейността учениците получили грамоти "Посланик на четенето ". Те били зарадвани и с енциклопедия, отдадена на всички български празници и обичаи с благопожелание да не престават да бъдат другари на книгата и всекидневно да предизвикват своите другари и връстници към четенето.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР