В навечерието на новата учебна година ЧЕЗ Разпределение България извърши

...
В навечерието на новата учебна година ЧЕЗ Разпределение България извърши
Коментари Харесай

ЧЕЗ направи извънредни обходи на съоръженията около училищата и детските градини


В навечерието на новата образователна година ЧЕЗ Разпределение България извърши изключителни обходи на оборудванията от електроразпределителната мрежа, които се намират наоколо до учебни заведения и детски градини, ситуирани на обслужваната от сдружението територия в Западна България. Проверката има за цел да удостовери, че оборудванията са в идеално техническо положение, не съставляват заплаха за децата и няма да смущават образователния развой. Констатираните забележки се отстраняват неотложно.

„ Подобни инспекции към този момент се трансфораха в традиция за нас. Целта ни е да се уверим, че оборудванията са в цялостна техническа сигурност и че сме взели всички ограничения, с цел да подсигуряваме сигурността им за нашите деца “, сподели Васил Василев, шеф на дирекция „ Експлоатация и поддържане “, ЧЕЗ Разпределение.

Дружеството приканва при нередности по оборудванията сигнали да бъдат подавани на колцентъра на ЧЕЗ 0700 10 010 или на имейл [email protected], както и в центровете за обслужване на клиенти.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР