В навечерието на най-светлия християнски празник – Коледа, професионалната гимназия

...
В навечерието на най-светлия християнски празник – Коледа, професионалната гимназия
Коментари Харесай

Коледа е! Съдия Жаклин Димитрова направи дарение на професионалната гимназия „Васил Левски“ в Мизия /снимки/

В навечерието на най-светлия християнски празник – Коледа, професионалната гимназия „ Васил Левски “ в Мизия получи подаяние от Жаклин Димитрова, някогашен ученик на учебното заведение.
Преди години тя приключва обичаното школо, а в този момент е настоящ арбитър в Районния съд на Козлодуй. Въпреки триумфите Жаклин не е не запомнила от кое място е тръгнала и подари облекла и обувки за децата в мизийската гимназия.
Нейната майка Хризантема Петрова е ресурсен преподавател в школото и споделила, че има дечица, които се нуждаят от облекла, само че нямат опция, което незабавно предиздвикало благодетелката да реагира. За всички тях тя е подсигурила и вкусна почерпка. Благотворителните Коледни изненади донесоха доста наслада и приятни страсти на учениците в гимназията, които си избраха дрешки, обувки, шапки, шалове, с които да се накипрят за празниците.
Гост на мероприятието беше и кметът на община Мизия Валя Берчева. Присъстваха още доста учители, възпитатели, както и шефът на учебното заведение.
"Благодарим ти, Жаклин! Бъди здрава, щастлива и сбъдвай фантазиите си! ", показаха своята благодарност от управлението на учебното заведение. Директорката Галина Калмушка показа, че учениците се нуждаят и от лекции, за обща просвета за съда, законите и помоли арбитър Димитрова да им изнесе такива, с цел да обогатят знанията си.
Съдия Жаклин Димитрова си потегли разчувствана от учебното заведение, в което е приключила междинното си образовани и беше безапелационна, че даренията ще продължат и отсега нататък, като пожела на всички Весела Коледа и Щастлива Нова Година!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР