В навечерието на най-светлия християнски празник, 6-годишната Велизара написа писмо

...
В навечерието на най-светлия християнски празник, 6-годишната Велизара написа писмо
Коментари Харесай

Малката Зара написа писмо до Дядо Коледа и разплака всички

В навечерието на най-светлия християнски празник, 6-годишната Велизара написа писмо до Дядо Коледа. Тя не желае дарове. Моли белобрадия дъртак да проходи.

След претърпени 10 интервенции в България, лекари от Сърбия дават късмет за усъвършенстване на дребната Зара, която е с тежката диагноза - прогресивно вътрешна хидроцефалия. 45 000 евро са средства непостижими за фамилията ѝ, предава Bulgaria ON AIR.

" Скъпи Дядо Коледа, пиша ти това писмо, тъй като желая за тази Коледа. Надявам се, че някой ден ще мога да заставам независимо на личните ми крачета, да опознавам света със личните си очи и да мога да кажа на мама какъв брой доста я обичам “, това е единствено част от писмото на 6-годишната Зара.

Велизара минава през 10 интервенции в България, а неотдавна лекари от Нови Сад ѝ дават късмет за усъвършенстване посредством трансплантация на костен мозък със стволови кафези.

В София, както и в други градове са сложени кутии за дарения. Във Фейсбук страницата " Запази усмивката на Зара “ всеки, който желае, може да откри повече информация и дарителска сметка.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР