В навечерието на най-светлите празници легендата на българския футбол Христо

...
В навечерието на най-светлите празници легендата на българския футбол Христо
Коментари Харесай

Четвърт век от Златната топка на Стоичков, той ще раздава автографи

В навечерието на най-светлите празници легендата на българския футбол Христо Стоичков има още един мотив за честване - на 20 декември се навършват тъкмо 25 години от паметната вечер в Париж, когато за пръв път българин получи Златната топка. Това е най-големият самостоятелен трофей във футбола и Стоичков и до през днешния ден е единственият ѝ български джентълмен.

Личния си празник именитият футболист избра да показа освен със фамилията си, само че и с всички свои фенове и другари. На 22 декември от 16 до 19 ч. в SkyCity Mall Камата ще раздава подписи върху своята биография "Христо Стоичков. Историята ".

"Този трофей не е единствено мой. Той е на всички, които са ми помагали и подкрепяли през годините ", описа Стоичков при срещите си с фенове по време на траялото повече от седмица лятно турне. По време на обиколката си неуморният воин от Мондиал '94 раздаде над 50 000 подписа.

Само преди дни той беше и в Габрово, където връчи персонално грамоти на най-изявените млади първенци на града от интернационалните и държавни шампионати през 2019 година Стоичков не пропуща да почете и сънародниците ни оттатък границите на България. След сполучливи представяния на биографията му в Лондон, Чикаго, Торонто и Варшава, се приготвя и огромно събитие в Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР