В навечерието на най-семейния празник – Коледа, от Lidl са

...
В навечерието на най-семейния празник – Коледа, от Lidl са
Коментари Харесай

Над 50 „Приказки за готвене“ в книгата „Любимо от родната кухня с Мнчев и Шишков“ от ЛИДЛ - slava.bg


В навечерието на най-семейния празник – Коледа, от Lidl са приготвили следващата изненада за своите клиенти - книгата „ Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков “, в която са събрани обичайни български предписания. Специалното издание съдържа освен вкусни предписания, само че и истории за родната кухня, с забавни обстоятелства и митове към произхода на всяко ядене.

Как да се сдобиете с книгата „ Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков “?

В интервала от 2 до 22 декември при извършване на покупки в комерсиалната мрежа на Lidl за всеки 25 лева от цената на покупката в една касова записка клиентите ще получават по 1 точка, а при 5 събрани точки ще могат да получат специфичното издание.

В него ще може да се открие информация за това, по какъв начин се подготвят ястия от обичайна национална кухня, както и споделени предписания, излъчени генерации наред в родове от цяла България. Книгата е основана под редакцията на Мария Маркова, гл. ас. доктор към Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей към Българска академия на науките, която показва и историята на главните артикули и продуктови групи, известни в България от епохи.

Написани увлекателно и съпроводени с изящни фотографии, рецептите са превърнати в същински приказки за готвене. Сред тях има от дълго време забравени български ястия като барабойника, суджучената каша, белия мъж, петмеза от круши, както и обичаните обичайни гозби като пататник, чомлек и добруджанска яхния, показани през кулинарния прочит на Шеф Иван Манчев и Шеф Таньо Шишков.

В новата книга „ Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков “ Лидл показва и едни от най‑успешните български производители, с които компанията работи в посока запазване и насърчаване на родните усети и артикули. Това е и част от тактиката на Лидл - дейна работа с български производители за създаване на локални артикули, тъй като от веригата имат вяра, че качествените местни артикули са в основата на обичаните ни родни ястия.

Пълните условия за това, по какъв начин да се сдобиете с книгата „ Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков “, могжете да намерите на www.lidl.bg/kniga.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР