В навечерието на най-големия християнски празник - Великден община Бяла

...
В навечерието на най-големия християнски празник - Великден община Бяла
Коментари Харесай

Белослатинци се радваха на хубав празник по случай Великден /снимки/

В навечерието на най-големия християнски празник - Великден община Бяла Слатина и "МИГ " - Бяла Слатина проведоха трансформиралия се в хубава традиция пролетен празник, който тази година беше хем пролетен, хем кулинарен, хем отдаден на 100-годишнината на футбола в града. Още от ранните часове на съботния ден, местността „ Лесопарка “ бе обзета от празнично въодушевление и изпълнена с хора. Водещ на събитието и тази година беше любимецът на всички Цецо от „ Семейни войни “. На откритата сцена пяха и танцуваха самодейци от общината, отново там се организираха забавни и занимателни игри с излъчени спечелили и раздадени награди.
Събитието особено почете националният представител Красен Кръстев, който поздрави присъстващите и им пожела светли и споделени празници, изпълнени с доста религия и оптимизъм. Кметът на Общината и ръководител на УС на Сдружение „ МИГ Бяла Слатина “ - инж. Иво Цветков също приветства множеството с добре пристигнали.
"Нека намерим сили и воля да извиним и да посрещнем празника със примирение, с чисти намерения и почтени сърца. Приемете моите пожелания за здраве, благоденствие, наслада и благополучие във всеки дом “, сподели той.
Тази година спечелили в кулинарния конкурс бяха всички пет читалища и две учебни заведения, присъединили се в конкуренцията за изработката на обичайни за нашия край кулинарни вкусотии, за което получиха специфични грамоти за присъединяване.
Разбира се и за най-малките бяха планувани щури занимания в особено квалифицирания за празника детски ъгъл.
Кулминацията на празничното утро беше присъединяване на известния артист, музикален продуцент и създател на песни - Криско, който нажежи атмосферата до дъно с осъществявания на известни и обичани от младежите хитови части.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР