В навечерието на музикалните награди Грами от Дисни“ пуснаха кратко

...
В навечерието на музикалните награди Грами от Дисни“ пуснаха кратко
Коментари Харесай

Уил Смит развълнува феновете със синия си цвят като Джини в „Аладин“

В навечерието на музикалните награди Грами от „ Дисни “ пуснаха малко видео от идния римейк на паметната класическа история „ Аладин “.
 
В новия клип най-сетне съумяваме да зърнем един от най-емблематичните герои на анимацията – симпатичният дух от лампата , в чийто облик влиза любимецът на феновете Уил Смит .              

A post shared by (@geeklygr) on Feb 12, 2019 at 4:33am PST
Първите фрагменти на артиста в ролята на Джини обаче не бяха признати задушевно от всички, а мнозина се подиграха на метода, по който наподобява Смит , по-точно синия му цвят.
 
Уил Смит като Джини ще ме преследва в кошмарите ми “, „ Новият филмов откъс е супер, до момента в който не се появи Уил Смит като Джини. Боже, наподобява извънредно “, пишат разочаровани киномани.              

A post shared by (@dgwillam89) on Feb 12, 2019 at 4:32am PST
Други обаче харесаха звездата от „ Лоши момчета “ в новата му роля: „ Уил Смит като Джини – ужасно “, „ Уил Смит е готин, тъкмо като Джини “.
 
В едноминутното видео виждаме и останалите основни герои от паметната анимация – Аладин , маймунката Абу , злодея Джафар , папагала Яго и красивата принцеса Жасмин .              

A post shared by (@disneyaladdin) on Dec 19, 2018 at 5:42am PST
Режисьор на „ Аладин “ е Гай Ричи , а сюжетът е дело на огромен екип от експерти, измежду които Джон Аугуст и Рон Клемънтс.
 
В актьорския състав на кино лентата един до друг застават както нови, по този начин и добре познати артисти.  Ролята на Аладин е поверена на младия гений Мена Масуд , Наоми Скот влиза в ролята на принцеса Жасмин , а Марван Кензари ще се превъплъти в облика на злия Джафар . Най-голямата изненада беше необикновено симпатичният дух от лампата, в чийто облик влиза любимецът на феновете Уил Смит .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР