В навечерието на масовите протести в Хонконг полицията иззе най-голямата

...
В навечерието на масовите протести в Хонконг полицията иззе най-голямата
Коментари Харесай

Откриха рекордно количество експлозиви майката на Сатаната в Хонконг

В навечерието на всеобщите митинги в Хонконг полицията иззе най-голямата в историята на града партида с експлозиви от типа TATP (ацетонов трипероксид), прочут още като " майката на Сатаната ".

 © БГНЕС
Арестуван е един човек, а интервенцията се организира в една от промишлените здания на региона Цюн Ван, където се намира фабрика Lung Shing. Говорителят на подразделението по неутрализиране на гърмежи Алекс Маккуитър съобщи, че интервенцията продължава.

" Експлозивът ТАТР е необятно прочут, той е необикновено мощен, неустойчив и доста рисков, без подозрения считам, че това е най-голямото конфискуване на гърмеж от всички, осъществени в Хонконг ", съобщи той пред публицисти.

На местата, където са открити експлозивите, дойдоха пожарникарски екипи, от постройката бяха евакуирани всички жители, до момента в който сапьорите обезвреждаха взривните субстанции.

Утре в Хонконг се чака нов всеобщ митинг против законопроекта за екстрадиция.
 Ескалация в Хонконг: Протестиращи разрушиха постройката на Законодателния съвет Ескалация в Хонконг: Протестиращи разрушиха постройката на Законодателния съвет
Протестиращи против държавното управление в Хонконг разрушиха прозорците на Законодателния съвет и се пробваха да нахлуят в постройката, като блъснаха железна колич...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР