В навечерието на концерта по повод 16-ия рожден ден на

...
В навечерието на концерта по повод 16-ия рожден ден на
Коментари Харесай

Пайнера разкри защо Ивана и Глория са аут от концерта на...

В навечерието на концерта във връзка 16-ия рожден ден на телевизия „ Планета “, който ще се организира в Пловдив, инж. Мико Димитров, началник на музикална компания „ Пайнер “ изяснява за какво в афиша липсват имената на Ивана и Глория. Има ли напрежение сред Фики и Галин, както и сред Преслава и Галена.

" Отсъствието на Ивана и Глория е целесъобразно от техни други задължения. Решението за това взехме дружно с тях “, прецизира Димитров.

За спора сред Преслава и Галена, за който се носят митове, музикалният началник изяснява:

„ Конфликт е мощно казано. Явно ще се появят още сходни клюки, най-малко до момента в който не издадем тяхна дуетна ария. Желая изпълнителите във компанията да са в положителни връзки и когато се срещнат по участия или в гримьорните по време на концерт, да има усмивки и обятия “.

Митко Пайнера отговаряна въпрос дали съществува напрежение сред Галин и Фики.

„ Двамата реализатори са в разнообразни стилове и стайлинг. Няма никакво съображение да поражда каквото и да е напрежение, само че явно феновете на единния и другия обичат да „ пресоляват гозбата “.

Инж. Димитров споделя, че в случаи на интриги и напрежение сред изпълнителите се пробва да им изясни умерено, че няма смисъл от дрязги и спорове, тъй като това пречи на работата им. Впоследствие и те самите го схващат и се оказва, че всяко знамение е за три дни, написа " България през днешния ден “.
тагове митко пайнера ивана глория концерт планета
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР