В навечерието на контролата с Милан мениджърът на Манчестър Юнайтед

...
В навечерието на контролата с Милан мениджърът на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Моуриньо сърдит, оплака се от липсата на важните играчи

В навечерието на контролата с Милан мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде конференция в Лос Анджелис. Португалецът не беше в въодушевление и още първоначално се заяде с един публицист, който го попита за възможните шансове на отбора за краен триумф в Премиър лийг. Наставникът е неудовлетворен, че не може да разчита на много от главните си играчи, които поради присъединяване си на Мондиала или поради контузии към момента не водят подготовка. Проверката с “росонерите” е от 06:05 часа в четвъртък заран българско време.

Ето какво сподели Моу по главните тематики при срещата си с медиите:

ЗА ШАНСОВЕТЕ НА ЮНАЙТЕД ЗА ТИТЛАТА
Няма да отговоря на този въпрос.

ЗА МАРКОС РОХО
Не знам дали ще се причисли към нас. Той имаше някакви здравословни проблеми по време на Световното състезание и в този момент лекарският ни щаб би трябвало да вземе решение дали Маркос да идва тук, или да пътува към Манчестър, където да се възвръща.

ЗА ФРЕД
Той е техничен футболист, какъвто е и Андреас Перейра. Те могат да са връзката с нападателите, откакто в това време имаме и здрави физически състезатели като Неманя Матич, Пол Погба и Андерс Ерера.

ЗА ОТСЪСТВИЕТО НА ВАЖНИ ИГРАЧИ
Ако погледнете предсезонните подготовки на Челси, Ливърпул и Арсенал, ще видите, че те разполагат с футболистите си си. Манчестър Сити и Тотнъм също са като нас. Както постоянно и в този момент разполагаме с доста положителни условия за подготовка, налице е извънредно себераздаване от страна на всички. Доволен съм от контролите, само че не мога да разгадавам на всичките си футболисти. Няма ги огромна част от тези, които ще са в състава на 9 август при затварянето на пазара. Няма по какъв начин да съм благополучен.

There was plenty of love going around at training yesterday...

Show your love for #MUFC and support the lads at the StubHub Center on Thursday! https://t.co/NkwlNajQLz pic.twitter.com/gNfcmjtGQs
— Manchester United (@ManUtd) July 24, 2018
ЗА ПЪРВИТЕ МАЧОВЕ В ПРЕМИЪР ЛИЙГ
Стартираме против Лестър, а по-късно играем с Брайтън, в случай че не се греша. Джейми Варди и Хари Магуайър бяха на Мондиала, което значи, че 6 седмици от подготовката на Лестър ще мине единствено без тях двамата, което ги слага в по-добро състояние от нас. В същото време не мисля, че никой от Брайтън не организира непълноценна подготовка. Ситуацията не е отлична за нас. Бих споделил, че е хубаво, че в третия кръг ще се надигнем против противник в нашето състояние (б.р. - Тотнъм). Но в първите две срещи ще би трябвало да се борим крепко за точките.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР