В навечерието на Коледно-новогодишните празници 55 хора в неравностойно положение

...
В навечерието на Коледно-новогодишните празници 55 хора в неравностойно положение
Коментари Харесай

Столичани подпомогнаха с храни 55 нуждаещи се от община Мездра /снимки/

В навечерието на Коледно-новогодишните празници 55 хора в неравностойно състояние от община Мездра бяха подкрепени с хранителни артикули. Социално уязвими лица от селата Върбешница, Дърманци Моравица и Руска Бела получиха самостоятелни пакети със артикули от първа нужда - брашно, олио, захар, ориз, фасул, леща, сол, консерви с месо, сладкарски произведения, мед и други Това стана допустимо с помощта на проявената съпричастност към нуждаещите се от страна на доброволци от разнообразни ИТ компании от София.
Със съдействието на регионалния съвет на Българския червен кръст младите добротворци посетиха на място самотно живеещи възрастни от четирите села и ги възрадваха с хранителни артикули, с цел да им обезпечат една по-добра Коледа и Нова година.
Благотворителната самодейност, уредници на която са чиновници на столичната компания Soitron Bulgaria, се осъществя за втора поредна година в област Враца. Миналата година доброволците подкрепиха със артикули от първа нужда 110 лица в тежко обществено състояние от общините Борован и Хайредин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР