В навечерието на коледните празници риалити звездата Мария Димиева разкри,

...
В навечерието на коледните празници риалити звездата Мария Димиева разкри,
Коментари Харесай

Бременна звезда от Един за друг захвърли дрехите предколедно

В навечерието на коледните празници риалити звездата Мария Димиева разкри, че тя и половинката ѝ Виолин, с който участваха в последния сезон на " Един за различен ", чакат първата си рожба.

" Нашето знамение. Обичаме те от момента, в който разбрахме, че съществуваш ", написаха те под фотографията нагоре. А историята към " разбирането " за съществуването на въпросното знамение е повече от куриозна. Междувременно щастливата бъдеща майка сподели, че може да пръска съблазън даже и по време на бременността си.

Мария и Виолин описаха в Instagram по какъв начин са разбрали, че ще стават родители. Двамата трябвало да отпътуват за морето, а Мария към този момент имала някои съмнения, свързани с неналичието на месечния ѝ цикъл. Мария направила теста, само че до момента в който чака тези 5 минути да минат, с цел да разбере резултата, решила да свърши някоя и друга работа. Виолин обаче не издържал и погледнал към теста. Така той първи видял двете чертички и почнал да подскача от благополучие, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР