В навечерието на коледните празници повече от всякога обръщаме внимание

...
В навечерието на коледните празници повече от всякога обръщаме внимание
Коментари Харесай

Чиста и здрава Коледа с One.tergent!

В навечерието на коледните празници повече от всеки път обръщаме внимание на фамилията си и добруването на всички, които обичаме. Здравият и чист живот е цел на всеки съзнателен човек и тъкмо това задвижва желанието на Анелия Витанова и Mинчо Василев да основат марката One.tergent

Отново е време за чудеса, нови очаквания, блага под елхата, тишина край камината, споделена с обични хора. Какво си пожелаваме всички? Здраве и мир. Представяме ви марката One.tergent, която сбъдва фантазията на всяко домакинство, зачитащо природата и човешкото здраве посредством почистващите си артикули, сътворени с грижа и към двете.

Ани, създателката на марката, споделя, че концепцията за това начинание се ражда, когато преди време є се постанова да търси екопродукти за разчистване, тъй като страда от ринит. Заради състава си стандартните препарати предизвикват и обострят огромен брой алергии и други здравословни неразположения. След като стопира използването на такива и ги замества с чисти техни сходства, Анелия се отървава от ринита, а стремежът є към чист живот се трансформира във философия на фамилията є. Цялото начинание е водено от идеологията за природосъобразно битие и минималистичен метод на живот. Докато Ани слага основите на бизнеса си, се появява и синът є Момчил, което още повече осмисля пътя, по който е поела.



Вярвам, че нещата могат да бъдат елементарни и ефикасни, и с изборите, които вършим, можем да променим света към по-добър за нас и децата ни. Чрез екологичните артикули на One.tergent аз се боря за тази идея “, споделя Ани.
Основният артикул на фамилната компания е екологичен прахуляк за пране. Има и още 2 съпътстващи - кислородна белина и лимонена киселина, а вълнените топки за сушилня са със 100% българска вълна, ръчно направени и брандирани от майката на дете, родено прибързано и диагностицирано с редица увреждания – споделя за дейностите и стремежите си Ани.

ПРОДУКТИТЕ НА One.tergent

Екологичен прахуляк за пране One.tergent - универсаленБезвреден и основан от единствено 5 съставки, той щади природата и здравето ни. Прахът е извънредно подобаващ за хората с алергии, за нашите деца и бебета, както и за всеки, който желае да ограничи доста навлизането на токсични и нездравословни субстанции през кожата си.

Кислородна белина One.tergent – oxy bleachЕкологичен сурогат на хлорните белини, препаратите за петна и оптичните избелители за пране. Задейства се с топла вода, при което се отделя интензивният О2 с почистващ, избелващ и дезинфекциращ резултат. Използва се за тъкани, за разчистване на бани и канализация.

Лимонена киселина One.TergentОрганична, планувана за почистващи цели. Има всеобхватно приложение за разчистване на бани, фаянс, умивалници, перални, съдомиялни, кафемашини. Премахва наслоения варовик и котлен камък. Спомага за по-икономичната работа на електроуредите, сурогат е на омекотителите.


ONE.TERGENT  Безвредни за здравето и природата. Произведени в България, подпомагащи родното произвеждане. Икономични за фамилния бюджет. Без раздразнение на кожата и алергични реакции (подходящи за деца и бебета). Внимателно подбрани съставки с обич и грижа.Намаляване на отпадъците от опаковки. Могат да се употребяват следващо, а също и да се компостират.Пестят място в шкафа и банята.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР