В навечерието на Коледните празници, които освен позитивни емоции традиционно

...
В навечерието на Коледните празници, които освен позитивни емоции традиционно
Коментари Харесай

Всички 4G смартфони на VIVACOM с до 100 лева отстъпка

В навечерието на Коледните празници, които с изключение на положителни страсти обичайно носят и повече разноски, VIVACOM предлага всичките си 4G смарт телефони с отстъпка до 100 лв..

Атрактивните цени са годни в композиция с тарифен проект SMART L, L+ XL и XL+ U до края на месец ноември.

Със 100 лв. под нормалната цена са и някои от най-желаните флагмани: SONY Xperia XZ Premium, Huawei P10 Plus и HTC U11.

SONY Xperia XZ Premium има всичко, което очакваш от премиум телефон, а най-много: безподобен екран (5.5 4K HDR TRILUMINOS), суперкачествена камера (предна с 19MP и селфи с 13MP), батерия със солидно дълъг живот и чипсет Qualcomm Snapdragon 835. Доказано резистентен на намокряне и прахуляк, откакто е IP65/68 сертифициран артикул.

Huawei P10 Plus е един от актуалните флагмани на марката и предлага задоволително плюсове, с цел да те притегли: ослепителен 5.5 QHD IPS екран и две камери Leica, които освен това са с двойни лещи. При 20MP и 12MP тези лещи съчетават монохромни и RGB датчици и обезпечават тъй наречените Wide Aperture режим, с цел да създадат фотографията в действителност приятна, постигайки резултати на професионално равнище. И този смарт телефон разполага с осемядрен процесор, прикрит в грациозен железен корпус.

HTC U11  пък притегля с друга мощна линия – неповторимо добър тон. Търсен е и поради положителните си камери (12MP/16MP) и впечатляващия дизайн в преливащи тонове. U11 ще ви задържи по метод, който вълнува окото – посредством тъй наречените Liquid Surface телефонът се държи като хамелеон и съумява да съчетае по едно и също време два цвята, които се сменят според от светлината и метода, по който държите устройството. Моделът впечатлява с 5.5 QHD SUPER LCD екран, като задната част на U11 съставлява извито по краищата стъкло, а железна остава единствено страничната рамка. Edge Sense е една от най-иновативните функционалности в устройството, като разрешава ръководство, посредством друг интензитет на напън по рамката на устройството.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР