В навечерието на Коледа кадифеният глас на българската музика Владо

...
В навечерието на Коледа кадифеният глас на българската музика Владо
Коментари Харесай

Владо Димов с клип към песента „Звездите в нас“

В навечерието на Коледа кадифеният глас на българската музика Владо Димов пусна клипа на своята авторска ария „ Звездите в нас “, с която това лято завоюва второ място на влиятелния Фестивал „ Бургас и морето “.  

И този път изпълнителят  се доверява на Иван Динев – Устата за режисьор на клипа. А изгряващата звезда на българското кино Лили Сучева влиза в ролята на театрален сътрудник на Владо Димов.

Клипът носи заряда на есента, с чиито меки тонове и топлота, може да бъде облечена единствено любовта. Това е ария, която допира още с първите ноти. Самият Богдан Томов преди време я дефинира като една от най-хубавите песни, явявали се на конкурс последните две десетилетия. Като създател на музиката Владо Димов споделя: „ „ Звездите в нас “ е ария за силата на любовта, лишена от суетност и предубеждения, която има способността да ни прави по-цели, по-добри и по-завършени. Благодаря на Емилиана Стоименова за прелестния текст, без който тази ария нямаше да се случи, и на Светослав Лобушки за вълшебния аранжимент. “

Клипът се осъществя с поддръжката на Национален фонд „ Култура “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР