В навечерието на Коледа Детски Дневник събра няколко идеи за

...
В навечерието на Коледа Детски Дневник събра няколко идеи за
Коментари Харесай

Благотворителност по Коледа

В навечерието на Коледа " Детски Дневник " събра няколко хрумвания за благотворителни акции за деца, които имат потребност от поддръжка:

Операция плюшено мече

Коледната акция на " Операция плюшено мече " стартира. Избери регион/град/институция/дете, купи стремежи от детето подарък, опаковай го прилежно, надпиши го и ни го изпрати, споделят от там. Можеш да го направиш на уеб страницата на сдружението.

Мисия Рехабилитация

Фондация " Спинална Мускулна Атрофия " и фамилиите на деца с това заболяване провеждат коледен базар галерия на ръчно сътворени произведения " Мисия Рехабилитация ". Той е в " Читалище.то " на ул. " Лом " 1 на 15, 16 и 17 декември.

Гостите ще могат да се насладят на домашно приготвени коледни лакомства и сладки, продукти за подарък и декорация на дома, да си закупят художествени творби, да се облекат в ръчно рисувани облекла и бижута. Всички събрани пари ще отидат в интерес на провеждането на всекидневната рехабилитация на децата - физиотерапия, ерготерапия, плуване и конна езда.

Всеки може да поддържа децата и като подари средства по сметката на Фондация СМА България
IBAN: BG62FINV91501216827732 в BGN
и банков код FINVBGSF
към Първа Инвестиционна Банка, с съображение " Мисия рехабилитация "

Скрито в скрина

" В сезона на добротата и чудесата, още веднъж " отваряме " Скрина, с цел да " предадем нататък " всички тези красиви детски облекла, дарени от родители при нас в последната половин година, които към момента не са намерили своите нови притежатели ", пишат уредниците Skrito v Skrina. И този път Скринът е цялостен с красиви, топли якета, пуловери, блузи, ризи, рокли, поли, панталони, шалове и шапки, и даже бебешки чувалчета и бодита. Дрехите са с размери от 3 м. до 14 година

Събитието е на 18 декември от 10:30 до 18 ч. в Betahaus на ул. " Крум Попов " 56. Там ще можете да вземете гратис дрешките, които сте харесали за вашите деца, да се стоплите с чаша чай или кафе и да научите повече за това, което вършат в " Скрито в Скрина ". За децата те са приготвили по нещо занимателно, забавно и в духа на празниците. Ако пък сте прекомерно надалеч, уредниците приканват да им пишете - ще създадат всичко допустимо да " извадят от Скрина " подобаващи облекла за вашите деца и да ви ги изпратят там, където живеете.

Благотворителен коледен концерт

Детският хор " Бон-бон " дружно с " Детски оркестър " на Национално музикално учебно заведение " Любомир Пипков " ви канят на благотворителен коледен концерт, приходите от който ще бъдат дарени безплатно за закупуване на принадлежности за децата от музикалното учебно заведение, които не могат да си ги разрешат. Билети можете да закупите от мрежата на " Ивентим ". Деца до 6 година включително могат да посетят събитието без билет, само че без право на седящо място.

Барабани, барабани

Класаът по ударни принадлежности на националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " кани дребни и огромни на коледен благотворителен концерт на 17 декември от 19 ч. в концертната зала на ул. " Оборище " 17. Средствата от концерта ще бъдат употребявани за възстановяване материалната база на ударните принадлежности и подкрепяне на две деца в неравностойно състояние. Входът е свободен.

Подари мъничко чудо

И тази година Фондация " Нашите недоносени деца " провежда благотворителен коледен базар " Подари мъничко чудо ". Базара можете да посетите на 16 декември в мол " Сердика ", равнище -1. Парите ще бъдат употребявани за първия в България център в поддръжка на недоносените деца и техните фамилии " Малки чудеса ". Нека дружно създадем допустимо положителното да се случва цяла година и прибързано родените дечица и техните родители да имат своето място, в което да могат да получат поддръжка, консултация и съответна информация, отговаряща на потребностите им.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР