В навечерието на Коледа 169 деца от социално слаби семейства

...
В навечерието на Коледа 169 деца от социално слаби семейства
Коментари Харесай

Топли дрехи и обувки за 169 деца от социално слаби семейства в Гълъбово 

В навечерието на Коледа 169 деца от обществено слаби фамилии в Гълъбово- получиха топли облекла и обувки мв 10-ата самодейност " Дървото на ангелите ". Инициативата се реализира от Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “ и  нейните чиновници. Подаръците бяха подарени на децата през днешния ден от изпълнителния шеф на „ ЕЙ И Европейски Съюз България “ Иван Цанков и представители на управлението в Младежкия център в Гълъбово. 
„ За мен е голямо наслаждение и горделивост, че към този момент за десета поредна година чиновниците на Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “ демонстрират своята съпричастност към потребностите на децата и подаряват средства за финансиране на акцията. Вярвам, че с помощта на средствата, които всеки наш чиновник е отделил за закупуване на обувки и облекла, нуждаещите се деца в Гълъбово ще имат една по-топла Коледа. Грижата за общностите, в които работим, е измежду целите на нашата стратегия за корпоративна обществена отговорност “, отбелязва Цанков. 
Данни за нуждаещите се деца от 1 до 7 клас, които да бъдат подкрепени от самодейността „ Дървото на ангелите “, се събират помощта на община Гълъбово, а учителите им дефинират потребностите на всеки хлапак. Служителите на компанията набират средствата за подаръците посредством присъединяване в благотворителна лотария. 
Програмата на компанията за корпоративна обществена отговорност от последните години надвишава 14 милиона лв., с които се осъществят разнообразни стратегии и планове. Основният фокус е върху три съществени целта - обучение, опазване на здравето и инфраструктура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР