В навечерието на Извънредния конгрес за избор на нов президент

...
В навечерието на Извънредния конгрес за избор на нов президент
Коментари Харесай

В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОНГРЕСА: Бербатов изплю камъчето - ето защо се отказа от националния отбор

В навечерието на Извънредния конгрес за избор на нов президент на БФС, Димитър Бербатов изплю камъчето за повода, довела до напускането му на националния тим преди години.

Седемкратният футболист №1 на България и сегашен кандидат за стола на Боби Михайлов във футболната централа, направи това на новия си уебсайт, който към този момент е онлайн - r-evolutionbg.com.

Целта на уеб страницата е да показа екипа на Берба, в който влизат още Стилиян Петров, Мартин Петров, Петър Величков, Борис Станков, Георги Владов и Милен Русев.

В частта, в която е показан някогашния футболист на ЦСКА и Манчестър Юнайтед, наред с триумфите му в България и зад граница, се показва следното:
свързани новини8634на 30.09.2021
"... С Манчестър Юнайтед става голмайстор и повторен първенец на Англия. След сполучливия си престой при " Червените дяволи " Митко играе поредно за Фулъм, Монако, ПАОК и индийския Керала Бластърс. Към този миг Димитър Бербатов е водачът по голове за националния тим на България със своите 48 попадения. Вътрешните спорове и безобразна анархия в принуждават нападателя да се отдръпна от националният тим ".

Както е известно, Конгресът за избор на нов началник на ще бъде на 12 октомври, вторник.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР