В навечерието на идващите светли християнски празници обществеността на Криводол

...
В навечерието на идващите светли християнски празници обществеността на Криводол
Коментари Харесай

Благотворителен концерт „Надежда за Ванко“ организират в Криводол

В навечерието на идващите светли християнски празници обществеността на Криводол протяга ръка за помощ на един прелестен младеж, който има фантазии, трепети и проекти за живота, както всички хора.
По самодейност на другари на Иван и със съдействието на НЧ „ Н.Й.Вапцаров - 1924 “ и Общинска администрация - Криводол, на 22 ноември 2018 година се провежда благотворителен концерт „ Надежда за Ванко “ и базар на сувенири, направени от другари и възпитаници от общинските учебни заведения, за набиране средства за лекуването на Иван Николаев Станчев, на 19 години. Иван е внук на дългогодишната служителка в Общинска администрация – Криводол – Димитрина Славкова - Мима, позната с добротата и благия си темперамент в цялата Криводолска община.
През 2009 год. откриват на Иван тежкото заболяване с диагноза „ Вътрешна хидроцефалия “. Последват няколко интервенции за имплантиране на клапи.
През 2017 год. е опериран в Германия, където му откриват и израстък на мозъка. В разследване на интервенцията, момчето остава с мъчно преносими десен крайник и дясна ръка. Следват 4 месеца рехабилитация в Германия, която го изправя от инвалидната количка. От м. април 2018 год. досега, заради липса на финансови средства на фамилията, лекуването на Иван е прекратено.
Нека помогнем на Ванко да се пребори с подлата болест, като съберем средства за неговото лекуване!
Нека всички дружно се обединим и бъдем бялата лястовица, която ще дохвъри до нашето момче, с цел да му вдъхне вяра, както и онази светлинка на религия в положителното и чудото, от която незабавно се нуждае Ванко!
Всеки, който желае да подаде ръка на Иван, може да го направи и на следната банкова сметка:
IBAN: BG57STSA93000025687380, BIC: STSABGSF – Банка ДСК – ЕАД.
Всички събрани средства ще бъдат преведени в дарителската сметка на Иван и употребявани единствено за неговото лекуване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР