В навечерието на християнските празници няколко коледни базара с благотворителна

...
В навечерието на християнските празници няколко коледни базара с благотворителна
Коментари Харесай

Добрият дух завладя Пловдив! Благотворителни базари събират средства за различни каузи

В навечерието на християнските празници няколко коледни базара с благотворителна цел се провеждат в Пловдив. През целия ден на 17 декември някогашната белодробна болница, която в този момент действа като „ Втория дом “ на украинските бежанци под тепетата, се организира базар. За украинските деца бяха готови голям брой изненади, игри и занимания. Днес почетния кондул на Украйна в Пловдив Димитър Георгиев раздаде дарове на хлапетата. А на следващия ден 300 украински деца ще получат блага за идния празник.  
Прочетете още
Пловдивчаните, които желаят да поддържат идеята им, могат да го създадат и на 18-ти. В базара се продават разнородни ръчно направени продукти - играчки, бижута, чанти, шалове, плетива.

„ Наистина атмосферата беше страхотна “, споделиха гости на базара във „ Втори дом “, които с наслада следиха и музикалната стратегия, съпътстваща събитието.



Пред идните дни в Пловдив ще се проведат още коледни базари, чиято цел е поддръжката на друга дела.

От 17 до 21 декември ще има Коледен Базар пред ТЦ „ Гранд “, където ще се продават ръчно направени коледни украси в помощ на Максимилиан Красимиров Младенов. Със събраните средства ще се обезпечат по този начин нужните му рехабилитация и логопед. Повече научете от тук: 

За поредна година ще се състои и коледен благотворителен базар на Движение на българските майки - Пловдив. В МОЛ Пловдив, етаж 3, от 9:00 до 20:00 ч. в неделя /18.12/.

Предложените продукти са ръчно правени от доброволци от цялата страна, а 100% от средствата отиват за разнообразни планове на организацията. Повече за мероприятия може да откриете тук: 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР