В навечерието на евроизборите правителството разпредели нови 30 млн. лв.

...
В навечерието на евроизборите правителството разпредели нови 30 млн. лв.
Коментари Харесай

Предизборно кабинетът се сети за библиотеки и нови автобуси

В навечерието на евроизборите държавното управление разпредели нови 30 млн. лева МОН получава 20 млн. за ремонт на учебните рейсове, 2 млн. са за течащия от години покрив на Националната библиотека " Кирил и Методий ", а 7,5 млн. - за дотъкмяване на новия корпус на УНСС. И този път положителните вести, свързани с разпределяне на бюджетни пари, бяха оповестени пред камерите от Бойко Борисов при започване на държавното съвещание.

" Ремонтът на библиотеката - падат камъни, части, не е ремонтирана несъмнено, откогато е издигната. Затова отпускаме на Министерството на културата 2 милиона. Идва 24 май, тъй че да работят ", показва угриженост Борисов. " Приехме разпореждане за одобрение на спомагателен трансфер за УНСС в София. Миналата седмица бях в университета, изговорихме си всичко, което може да се приказва ", посочи заслугите си министър председателят и за държавната помощ за УНСС. После стана ясно, че 20-те милиона за учебните рейсове ще бъдат гласувани идната сряда.

България ще кандидатства за хазаин на представителството на Европейския орган по труда, заяви още Борисов. С вчерашното решение на държавното управление страната ни публично издигна кандидатурата си за европейската конструкция, която би трябвало да проработи до края на 2019 година
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР