В навечерието на едни от най-светлите празници, една от най-чаровните

...
В навечерието на едни от най-светлите празници, една от най-чаровните
Коментари Харесай

Ева Веселинова разкри, че е бременна с близнаци

В навечерието на едни от най-светлите празници, една от най-чаровните българки показа радостна новина. Популярната кореспондентка Ева Веселинова разкри, че е бременна!

Красивата Ева показа новината в Инстаграм, само че освен това - тя чака близнаци. Радостта е двойно по-голяма. Ева качи своя фотография, на която се вижда, че коремчето ѝ е несъмнено пораснало. Под фотографията тя написа следното вълнуващо обръщение.

Най-хубавият подарък тази година - към този момент понаедрял и завършен. Време е да споделя тази прелестна вест! ", написа красивата русокоска и продължава:

" Вълнувам се доста и съм щастлива, тъй като в мен бият ТРИ сърца. Животът ми постоянно е бил доста друг и невероятен. В него няма нищо инцидентно и ненужно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам " златната среда ". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм елементарна, тъй като Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце!

Ева за момента не разкрива в кой месец от бременността е, както и кой е таткото, само че ние ѝ пожелаваме доста здраве и спокойна бременност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР