В навечерието на едни от най-светлите християнски празници медицински комплекс

...
В навечерието на едни от най-светлите християнски празници медицински комплекс
Коментари Харесай

„Софиямед“ подарява безплатни прегледи с коледна елха на Здравето

В навечерието на едни от най-светлите християнски празници медицински комплекс „ Софиямед “ подарява на пациентите си опция за безвъзмезден обзор при експерт по една от специалностите: кардиология, неврология, съдова хирургия, ушно-носно-гърлени заболявания, ендокринология, урология, оповестиха от лечебното заведение.

Кампанията е осъществена под наслов „ Коледната елха на Здравето “, част от самодейността „ Специални коледни елхи “ и акцията за безвъзмездна профилактика „ Бъдете здрави “. Като част от нея в централния Блок 1 на лечебното заведение на бул. „ Г. М. Димитров “ 16 „ Елхата на Здравето “ е украсена с общо 58 ваучера за безвъзмездни прегледи при изброените експерти, като всеки клиент или пациент на лечебното заведение има опция да изтегли своя шанс от нея от през днешния ден 30-ти ноември до 15-ти декември.

Ваучерът за безвъзмезден обзор ще може да се употребява за безвъзмезден обзор по прелиминарен график, разгласен от експертите, в БЛОК 1 и 2 на ДКЦ " Софиямед " след авансово записване на час на тел. 02 465 00 00. Информация за безплатния обзор и инструкции за записването на час за него, се намира на гърба на талончето, което се изтрива.

„ Ние имаме вяра, че Профилактиката е най-хубавата предварителна защита и нашата цел е профилактиката на обществено-значими болести, тяхната предварителна защита или откриването им в ранен етап, тъй че да не се стига до болничното легло. За това по случай идните празници екипите ни взеха решение да подарят на своите пациенти тази възможност- посредством шанса си, да осъществят безвъзмезден обзор или да преотстъпят ваучера на собствен непосредствен, с концепцията да посрещнат новата 2023г. здрави “, разяснява екипа на медицински комплекс „ Софиямед “.

Още 4 специфични коледни дръвчета ще засияят в медицинския комплекс- Коледното бебешко дърво, Дървото на бъдещето и Дървото на насладата озаряват фоайетата на отделенията по Неонатология, Акушерство и гинекология и Детски заболявания, с цел да дадат вяра и светлина в душите както на медицинския личен състав в болничното заведение, които по време на всички празници ще са на местата си в името на живота, по този начин и на дребните и огромни пациенти, и техните близки.

" Инициирахме първия си план от серията специфични елхи на Надеждата в болница „ Софиямед “ преди 4 години когато създадохме Коледното бебешко дърво пред Неонатологично поделение, където нормално се състои изписването на новородените. Идеята бе да покажем върху него всички най-необходими такъми за развъждане на бебето вкъщи. Клоните му украсихме с биберони залъгалки, памперси, бебешки шишета, чорапки, шапчици, гребенчета, обувчици, дрънкалки, лъжички за зареждане, играчки и други, всички обезпечени от нашите сътрудници, от които родителите могат да вземат като подарък при изписването. Част от плана ни за 3-та поредна година са и Дървото на Радостта в Отделението по Детски заболявания, украсено с рисунки на деца и плюшени играчки, подарък за тях, както и пред АГ отделението-на Бъдещето, украсено с „ фантазията “ на всяка една жена за идване на по този начин чаканото й бебенце- посредством ехографски фотоси, които получихме от наши пациентки от ДКЦ и УМБАЛ „ Софиямед “. През предходната 2021г. взехме решение да зарадваме сътрудниците си и пациентите с още специфични елхи-на Благодарността, украсени с благодарствени писма на пациенти, които сме получили през годината, в това число на пациенти от коронавирус отделението ни. Тази година слагаме ново начало-след пандемията и ограничаващите ограничения и взехме решение, че няма по-добро начало от профилактиката на здравето “, разяснява екипът на болничното заведение, създал плана.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР