В навечерието на Деня на храбростта и празника на Българската

...
В навечерието на Деня на храбростта и празника на Българската
Коментари Харесай

Молебен и музикален парад в навечерието на празника на Българската армия

В навечерието на Деня на храбростта и празника на Българската войска в ротондата „ Свети Георги “ в София беше отслужен молебен за здраве за Българската войска. На него участваха министърът на обраната Красимир Каракачанов и нарасналите в чин от президента Румен Радев, полковници и генерали от Българската войска, съобщи кореспондент на БГНЕС.

За първи път във връзка празника на Българската войска в София ще се организира Парад на военните духови оркестри. Той ще се състои на площад „ Княз Александър I “ от 20 часа. В него ще вземат присъединяване Гвардейският внушителен духов оркестър, представителните духови оркестри на Сухопътните войски и Военноморските сили и фестивалният оркестър от състава на Националния боен университет „ Васил Левски ” и военно формирование 24 150 - Стара Загора.

Оркестрите ще изпълнят известни български военни маршове, джаз мелодии и известна кино музика.

В парада ще взе участие и мажоретен състав от гр. Благоевград. Ще бъдат изпълнени детайли от церемонията-спектакъл „ Искри ” на Националната гвардейска част. Музикалният церемониал на военните духови оркестри ще приключи с празнична илюминация във връзка Деня на Храбростта и празника на Българската войска. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР