В навечерието на 8-ми март херцогинята на Съсекс впечатли с

...
В навечерието на 8-ми март херцогинята на Съсекс впечатли с
Коментари Харесай

Ослепителна като за последно: Меган Маркъл заблестя в бяло и червено

В навечерието на 8-ми март херцогинята на Съсекс впечатли с няколко появи дни преди да се отдръпна от задължения като член на кралското семейство.

Меган Маркъл направи изненадващо посещаване на гимназия в Дагенхам, Източен Лондон , в петък, където поговори дружно с възпитаници за Международния ден на дамата. Обръщайки се непосредствено към момчетата в залата, херцогинята показа: „ В живота си вие имате своите майки, сестри, приятелки. Защитавайте ги. Уверете си, че се усещат ценени и в сигурност. И дано всички вървим дружно, с цел да създадем Международния ден на дамата нещо, което не е единствено в неделя, само че се усеща всеки ден от годината. “

 Меган Маркъл Getty

За събитието Меган заложи на настоятелен жанр с вталено сако ME+EM и чанта на корейския дизайнер Rejina Pyo в бяло, черен панталон и обувки на висок ток.

Вижте още фотоси от събитието в галерията тук >>>

Като патрон на Националния спектакъл херцогинята посети лондонско студио, което употребява технологии като виртуална действителност за описване на истории . Там Меган се появи с друга прелестна визия, която включва бяла блуза с ръкави от органза на Topshop, струваща единствено £29 . Дрехата беше съчетана със светла пола вид молив и дребна черна чанта.

View this post on Instagram
Meghan at Immersive Storytelling Studio Shirt: Top Shop Skirt: Roland Mouret Bracelet: Jessica McCormack Necklace: Sophie Lis Bag: Postal Shoes: Aquazzura #princewilliam#dukeofcambridge#katemiddleton#duchessofcambridge#princegeorge#princesscharlotte#princelouis#princeharry#dukeofsussex#meghanmarkle#duchessofsussex#archieharrison#royalfamily

A post shared by Windsor Wardrobe (@_windsorwardrobe_) on Mar 8, 2020 at 10:56pm PDT

В събота вечер принц Хари и Меган Маркъл провокираха възторг на Маунтбатънския музикален фестивал в Ройъл Албърт Хол . Двойката очарова с координарано облекло в алено , което беше акцент при Хари в униформата на генерал-капитан на кралските военноморски сили, до момента в който херцогинята беше употребила цвета за цялостната си визия .

 Меган Маркъл Getty

Меган изглеждаше величествено в рокля с мантия на марката Safiyaa, обувки на висок ток Aquazurra, дълги обеци Simone Rocha и чанта Manolo с тока.

Вижте още фотоси от блестящата вечер в галерията тук >>>

На влизане в залата херцогът и херцогинята бяха посрещнати с продължителни овации на крайници и изглеждаха в положително въодушевление през цялата вечер.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР