В навечерието на 51-вия си рожден ден Дженифър Анистън демонстрира страхотна форма

В навечерието на 51-вия си рожден ден Дженифър Анистън демонстрира страхотна форма ...

Дженифър Анистън - по-секси с всяка следваща година.


В навечерието на 51-вия си рожден ден Дженифър Анистън демонстрира страхотна форма на корицата на мартенския брой на списание Interview. 
Селена Гомес, Дженифър Анистън и необичайното им приятелство
Как се забавляват Селена Гомес и Дженифър Анистън

Звездни дружки

В много личен разговор с колежката си и приятелка Сандра Бълок, Дженифър Анистън говори открито за много неща. Двете започват интервюто шеговито, подпитвайки се с какво са облечени в момента, като постепенно преминават към темата за това как се зародило приятелството им. 

Сандра и Джен коментират как са се сприятелили на сватба, възмущавайки се от факта, че на въпросното събитие не е имало друго за пиене, освен уиски. Макар, че и двете момичета си падат повече по текилата, поради липса на друго, наложило се е да се напият с уиски. 

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на Фев 11, 2020 в 1:11 PST

Точно това е причината и двете да нямат особена поносимост към тази алкохолна напитка до ден днешен. Сандра и Дженифър неизбежно се заговарят и за нещо друго от миналото, което ги свързва. Именно фактът, че през 90-те и двете се излизали с актьора Тейт Донован.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Interview Magazine (@interviewmag) на Фев 11, 2020 в 9:09 PST

Момичетата обсъждат и холивудския стереотип и колко трудно ѝ било на Дженифър Анистън в началото, когато се е преместила от Ню Йорк в Лос Анджелис, да свикне с жестоката надпревара в кино индустрията. Въпреки това Джен е доволна, че е станала част от някои малки общности от жени, които са си оказвали подкрепа и са ѝ помогнали да се справя с неуспехите. Както самата тя се изразява, точно това я е спасило по онова време.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Interview Magazine (@interviewmag) на Фев 11, 2020 в 11:27 PST

На въпрос има ли нещо, което Дженифър Анистън все още не е направила, а с нетърпение очаква, без значение дали е свързано с работата, или пък е на ниво духовно развитие, актрисата от "Приятели" отговаря по следния начин:

"Първоначалната ми реакция беше да кажа всичко изброено. Това, което се виждам да правя, не е толкова много, а е по-скоро малка картинка в мозъка ми, където чувам и виждам океана, чувам смях, виждам деца да тичат, чувам лед в чаша, усещам мирис на храна, докато се приготвя. Това е радостният кадър в главата ми."

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) на Фев 11, 2020 в 8:29 PST

Няма как при този отговор да не ни направи впечатление, че в щастливата картинка, която актрисата си представя, присъстват и деца. Въпреки двата ѝ брака до момента, Дженифър Анистън няма деца, което може би с напредването на възрастта започва все повече да ѝ липсва.
Дженифър Анистън на 51
Дженифър Анистън в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

Източник: lifestyle.bg