В навечерието на 3-ти марти учениците от ОУ Княз Александър

...
В навечерието на 3-ти марти учениците от ОУ Княз Александър
Коментари Харесай

С празничен концерт учениците от ОУ „Княз Александър I“ отбелязаха 3-ти март в навечерието на празника

В навечерието на 3-ти марти учениците от ОУ „ Княз Александър I “ означиха Националния празник на България с празничен концерт. На събитието в Актовата зала на учебното заведение участваха началникът на РУО-Пловдив Антоанета Пакова, кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов, заместник-кметът Фиданка Кацарева, секретарят Емил Саралийски, основен специалист „ Образование “ Димитринка Илиева, шефовете на ХГ „ Св. св. Кирил и Методий “ Емил Начев и на ОУ „ Княз Александър I “ Иванка Василева.
Прочетете още
Старт на празника дадоха първокласниците с хорова рецитация на стихотворението „ Аз съм българче “. По-големите възпитаници се включиха с осъществяването на песните „ Хубава си моя горо “ и „ Моята слънчева България “, а второкласниците сложиха мощен и вълнуващ край със стихове за Левски и ария, отдадена на 3-ти март.

„ Стихотворенията и песните, които чухме, са едни от най-хубавите български творби. Благодаря за полезностите и патриотичното образование, които давате на учениците “, обърна се към учителския екип Антоанета Пакова.

„ Деца, благодаря Ви за прелестния концерт, цялостен с дух на национализъм и обич към Отечеството. Това, което през днешния ден направихте, ме кара да се гордея, че съм българин “, акцентира кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов и пожела на учениците доста здраве и усмивки. По случай Националния празник на България той подари на началника на РУО-Пловдив и на шефовете на двете учебни заведения българския трикольор.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР