В националния парк Death Valley в САЩ вероятно са измерили

...
В националния парк Death Valley в САЩ вероятно са измерили
Коментари Харесай

Измериха най-високата температура на Земята

В националния парк Death Valley в Съединени американски щати евентуално са измерили най-високата температура, засичана в миналото на Земята, оповестява BBC, с уточнението, че върхът към момента се ревизира от американските управляващи, съобщи организация Фокус.
Паркът се намира в щата Калифорния, а температурата е 130 градуса по скалата на Фаренхайт или 54,4 градуса по Целзий. Новината е обявена на фона на топла вълна, която дава обещание да донесе още по-високи температури до края на седмицата. Горещото време докара до двудневни митинги, откакто локалната електрическа централа спряла да работи краткотрайно поради повреда от събота.
 Български тънък термометър хваща инфекции часове преди те да се проявят Български тънък термометър хваща инфекции часове преди те да се проявят
Български тънък термометър хваща инфекции часове преди те да се проявят. Негов основател е алергологът проф. Тодор Попов, от МБАЛ " Св. Ива...
Предишният връх е измерен също в калифорнийския народен парк, само че през 2013 година, и е бил с 4 десети по-нисък – 54 градуса по целзий.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР