В Националната служба за охрана работят около 1000 човека, нормално

...
В Националната служба за охрана работят около 1000 човека, нормално
Коментари Харесай

Журналист: Безсмислената и слугинска НСО трябва да бъде закрита

В Националната работа за защита работят към 1000 индивида, обикновено е да има някаква издънка. Би трябвало да се търси виновност за контрола и за подбора на чиновниците. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ журналистът Йово Николов във връзка новината, че подполковник от службата управлявал група за поръчкови убийства.

Фактът, че този човек е масон, е утежняващо виновността събитие. Масонството в България се употребява за персонално обогатяване. Това е паралелна власт, която се използва, съобщи Николов.

Не съм склонен, че масонството е утежняващо виновността събитие, тъй като масонството е хилядолетно изкуство, което работи за усъвършенстването на хората. В ложите е неразрешено да се приказва за бизнес политика, цвят на кожата и изповедание, сподели някогашният чиновник на НСО и Велик приор на Ордена на рицарите тамплиери Румен Ралчев. В нашата ложа нямаме чиновници на НСО, посочи той.

Служител на НСО е провел детайлите към убийството на Станка Марангозова

НСО е безусловно безсмислена работа. Това е работа за обслужване на ръководещите и през годините тя по този начин и не съумя да се отърси от тези си слугински отговорности. Властта напомпва службата с пари, за тази година бюджетът ѝ е 44 млн. лв. и пораства непрекъснато, а бюджетът на разузнаването за тази година е два пъти по-малко – 22 млн. лв., разяснява Йово Николов.

Национални служби за защита съществуват в цяла Европа, без значение под каква шапка. Няма страна, която да няма подобен вид служби, акцентира Румен Ралчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР