В Националната следствена служба се е провел Ден на отворени

...
В Националната следствена служба се е провел Ден на отворени
Коментари Харесай

Борислав Сарафов отвори вратите на НСлС за студенти

В Националната следствена работа се е провел " Ден на отворени порти ", проведен по случай 140-та годишнина от подписването на Търновската конституция. Инициативата е извършена през вчерашния ден - 16 май и новината е оповестена на уеб страницата на прокуратурата. От пресцентъра на Национална следствена служба я разпратиха и като известие до медиите.

Както в известието, по този начин и от фотосите е видно, че хазаин на Деня на отворените порти е бил шефът и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов , който би трябвало да е в отпуск поради инспекцията за жилището на 21-годишния му наследник.
 Цацаров подреди инспекция на имотните покупко-продажби на шефа на КПКОНПИ
Цацаров подреди инспекция на имотните покупко-продажби на шефа на КПКОНПИ

Прокуратурата ревизира и имотните покупко-продажби на дамата на Лозан Панов и на сина на шефа на Национална следствена служба

Припомняме, основният прокурор Сотир Цацаров разпореди на ВКП да извърши инспекция във връзка на изявления за имотното положение на сина на Сарафов. Тогава бе оповестено, че той също излиза в отпуск, откакто в отпуск излезе и шефа на Антикорупцията Пламен Георгиев. Отпускът би трябвало да е до довеждане докрай на инспекцията, а информация тя да е завършила, към момента няма .

News.bg зададе въпрос в пресцентъра на прокуратурата на какъв стадий е инспекцията на имуществото на господин Сарафов и коя работа я прави, само че от там обявиха, че не могат да отговорят на въпроса .

От известието до медиите за " Деня на отворените порти " излиза наяве, че на събитието са участвали студенти от Юридическите факултети на Софийския университет, УНСС и Нов български университет, както и възпитаници от 55 СУ " Петко Каравелов " - гр. София.

Те са посрещнати от шефа на Националното разследване и заместител основен прокурор Борислав Сарафов . Заедно с него са били и тримата му заместници - Юлиана Петкова, Ивелина Христова и Магдален Маринов . На събитието са били и ръководителят на Аналитичното звено и представител на Национална следствена служба -Мария Павлова, ръководителят на Камарата на следователите в България - Петко Петков и завеждащите отдел " Стопански " - Румен Киров и отдел " Криминалистика " - Даниел Цонков.

На присъстващите е показан видеоматериал, съдържащ достоверни архивни фрагменти от знакови каузи, разследвани от Национална следствена служба.

Гостите на националното разследване разгледаха криминалистичните лаборатории, мобилен център за следствие, оборудван със модерна криминалистична техника и бяха разведени в особено оборудваните пространства за разпити, за осъществяване на различаване и за криминалистическа регистрация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР