В Национална футболна база Бояна“ днес се проведе работна среща

...
В Национална футболна база Бояна“ днес се проведе работна среща
Коментари Харесай

БФС: Първенствата във футбола ни ще се подновят три седмици, след като щабът позволи тренировки

В Национална футболна база „ Бояна “ през днешния ден се организира работна среща на Експертната група, включваща представители на Българския футболен съюз, Професионалната футболна лига, Аматьорската футболна лига и Асоциацията на българските футболисти по отношение на решението на Народното събрание за удължение на периода на изключителното състояние в страната до 13 май.

" Първенствата в професионалния футбол ще бъдат довършени по оптимално обективен и пълностоен метод ", оповестиха от БФС, представен от Блиц. 

Подновяването на футбола у нас ще се случи след позволението на Националния оперативен щаб, ръководен от военачалник Венцислав Мутафчийски. 

Изпълкомът реши още всички играчи и длъжностни лица от клубовете да преминат PCR-тест три дни преди старта на подготвителния развой, като провеждането на проучванията ще са напълно за сметка на БФС.

Решенията, които БФС разгласи: 

Всички заинтригувани страни, взели участие в срещата, се сплотиха към разновидностите за дотъкмяване на шампионатите в професионалния футбол по оптимално обективен и пълностоен метод. Тези разновидности ще бъдат съобразени с решението за анулация или продължение на изключителното състояние и съответстващите го карантинни ограничения.

Първенствата и шампионатите в Първа и Втора лига ще започват 3 седмици, откакто Националният действен щаб позволи възобновяване на подготвителния развой за клубовете да се приготвят задоволително добре за формалните дуели.

БФС и АФЛ ще дават спомагателна информация, що се касае до шампионатите и шампионатите от по-ниските равнища във футбола.

Крайният период за довеждане докрай на всички публични съревнования ще бъде избран според от рекомендациите на европейската футболна централа УЕФА.

На съвещание на Изпълнителното бюро на БФС бе призната самодейност на Медицинската комисия към БФС всички футболисти и длъжностни лица от футболните клубове да преминат PCR-тест 3 дни преди възобновяване на подготвителния развой, като провеждането на проучванията ще са напълно на сметката на БФС. БФС разпорежда на Медицинската комисия да избере клиника, в която да се проведат упоменатите процедури.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР