В национален и глобален мащаб наблюдаваме множество промени в обществото,

...
В национален и глобален мащаб наблюдаваме множество промени в обществото,
Коментари Харесай

Биляна Иванова: Наш основен приоритет е да създадем устойчиво, модерно и активно общество

" В народен и световен мащаб следим голям брой промени в обществото, стопанската система, енергетиката, околната среда. Кризите свързани с войната в Украйна и дълготрайното въздействие, което указа пандемията на всекидневието ни от ден на ден постанова нашата по-бърза акомодация към новата динамичност, както и нуждата от устойчиво ръководство на българската
страна. " Това разяснява Биляна Иванова, претендент за депутат от листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, Общински консултант в Общински съвет - Русе и част от Младежкото обединяване на социалистите в града.
„ Усилията би трябвало да бъдат ориентирани към определяне на правила – идентични за всички, с цел да създадем стабилно, съвременно и интензивно общество. В срещите си по време на акцията все по-ясно се чуват апелите на жителите да се
образува устойчиво ръководство на страната. Ние от Българска социалистическа партия също се борим за това, само че знаем, че без Българска социалистическа партия в ръководството това е невероятно. В рамките на последния постоянен кабинет, показахме, че можем да осъществим заложеното в нашата стратегия. “, сподели Иванова.
В основата на платформата на Българската социалистическа партия е налагане на таван на цените, преизчисляване на пенсиите, подкрепяне на младите и тези, които започват бизнес, помощ за младите фамилии. А за претендентите от листата в 19-ти МИР измежду водещите цели, които ще пазят на национално равнище са облекчение на трафика, икономическото развиване и привличането на нови вложения в Русенска област.
„ Има огромна нужда за повече чуваемост и действителни дейности за решение на главните проблеми на русенци. Държавата следва все по-активно да се включва в помощ на Общината. Изграждането на буферни паркинги, облекчение на трафика и довеждане докрай на автомагистралата Русе – Велико Търново са измежду целите ни, които ще следим да бъдат осъществени, тъй като точно посредством тях ще успеем да дадем тласъка за възстановяване на връзката и развиването на Русенска област. Ние от Българска социалистическа партия показахме, че знаем кой е верният път, по който следва да се развива нашата страна, и доказахме, че можем да създадем нужното, с цел да се случи това. “, приключи Биляна Иванова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР