В натовареното ежедневие на всички ни се иска да се

...
В натовареното ежедневие на всички ни се иска да се
Коментари Харесай

Енергийни мултивитамини за бърз рестарт на тялото и ума

В натовареното всекидневие на всички ни се желае да се усещаме по- енергични и стимулирани за провокациите, които ни сервира животът. Как да го реализираме? Как да влезем в най-хубавата си форма и да бъдем оптимално адаптивни и издръжливи физически и прочувствено?

Правилният отговор е: благодарение на енергийните Whole Food Мултивитамини

Енергийните Whole food мултивитамини са профилирани естествени артикули за рестарт на тялото и мозъка. Освен базисни витамини, минерали и микроелементи, те съдържат и голям набор естествени съставки: растителни екстракти, мощни антиоксиданти, омега-мастни киселини и други нутриенти за оптималното възобновяване на организма.

Eнергийната терапия с Whole food мултивитамините се предлага в стресови интервали, при хронична отмалялост, депресивни положения, отслабен имунитет, нездравословна диета.

Alive! / Алайв е известната серия мултивитамини на американския бранд Nature’s Way. Серията включва мултивитамини с неповторимо богато наличие и мощни енергизиращи свойства.
Всяка дневна доза Алайв обезпечава най-необходимите нутриенти за увеличение на силата, подсилване на имунитета, възобновяване и поддържане на сърдечно-съдовата система, нервната система и мозъка, храносмилателната система, костите и ставите.

Съставките в Алайв - единствено 1 таблетка дневно, 10+ изгоди!

• Комплекс съставки за сила, здрава нервна система и фокус

Включва дестилат от сибирски женшен, екстракти от 12 медицински гъби, витамини от В група и други съставки, които усъвършенстват приспособяването на организма към душевен стрес, възвръщат тонуса, усъвършенстват концентрацията и работоспособността в напрегната среда, усилват издръжливостта при спорт и други физически натоварвания.

• Комплекс съставки за сърцето и кръвоносната система:

Включва дестилат от глог, коензим Q10, дестилат от японска фалопия (източник на мощния антиоксидант ресвератрол), цитрусови биофлавоноиди и други нутриенти, които дават сила за сърцето, контролират сърдечния темп, понижават възпалението в кръвоносните съдове, спомагат за намаление на холестерола.

• Комплекс съставки за здравето на очите

Включва лутеин, рутин, витамин А, селен, цинк и други съставки, които поддържат макулата и ретината, и спомагат за понижаване на риска от макулна недъгавост, катаракта и други очни болести.

• Комплекс съставки за здравето на стомашно-чревния тракт

Включва съсредоточена ензимна формула, състояща се от потребни храносмилателни ензими. Подобрява процесите на храносмилане и асимилиране на скъпите субстанции от диетата, понижава стомашния дискомфорт, подуването и чувството за тежест след хранене.

• Омега-3-6-9

Комбинацията от омега-3 -6 -9 мастни киселини в Алайв има необятен набор потребни резултати. Грижи се за здравето на сърдечно-съдовата, мозъка, костите и ставите, кожата. Омега-3-6-9 понижава хроничното инфектиране в тялото и при постоянен банкет облекчава симптоматиката при артрит и други хронични болести. Терапията с омега-мастни киселини се предлага при високи равнища на холестерола, диабет, меланхолия и безпокойствие, акне, екзема или псориазис и други положения и болести.



Комбинацията от всички нутриенти в Алайв има мощен имуностимулиращ резултат и подкрепя отбраната от вируси и бактерии. Алайв подтиква и форсира възобновяване при простуда и грип, и понижава риска от затруднения. Терапията с Алайв при започване на есенния сезон има мощно общоукрепващо деяние и приготвя организма за най-студените месеци от годината.

Серия Alive! Алайв Мултивитамини включва персонализирани артикули за мъже, дами и деца, в това число за хора на възраст 50+. Освен Whole Food мултивитамини, серията предлага и тясно профилирани формули за хубост, формули за бременни и кърмещи дами и други

Нека бъдем здрави, тонизирани и енергични с Алайв – мултивитамините, въодушевени от живота!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР