В настоящия момент, когато поради пандемията от новия коронавирус, повечето

...
В настоящия момент, когато поради пандемията от новия коронавирус, повечето
Коментари Харесай

6 идеи как да разнообразите сексуалния си живот, докато сте изолирани

В сегашния миг, когато заради пандемията от новия ковид, множеството от хората са принудени да си стоят у дома, в случай че имате до себе си половинка, е уместно да се възползвате от свободното си време вкъщи и да се отдадете с колегата си на нови и неизпитвани до момента страсти в половия ви живот. Приложени, тези хрумвания ще разнообразят половия ви живот и ще ви върнат изгубените буйни мигове, написа woman.bg. Разбира се, можете да ги променяте и допълвате, според от персоналните ви желания и желанията на вашия обичан.
1. Докосвайте се единствено с устни
Задачата е обикновена - да се докосвате, без да употребявате ръцете си. Вместо тях включете в деяние устните, краката, носа, косата. Това ще влее нежна прохлада и ще направи половото ви преживяване още по-възбуждащо и неповторимо.
2. Секс под душа
Приятно многообразие в секса ще внесете, като го извършите под душа. Има задоволително разновидности, които да приложите под водните струи или във ваната, всеки от които ще ви донесе неподозирано наслаждение. Една от позите, които горещо ви предлагаме е като се облегнете на стената и обгърнете кръста му с крайници. За да избегнете риска от падение, не забравяйте преди този момент да се подсигурите с една гумена постеля на пода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР