В наши дни изглежда много трудно да запазим здравето си.

...
В наши дни изглежда много трудно да запазим здравето си.
Коментари Харесай

Тези храни трябва да ядем след като станем на 60

В наши дни наподобява доста мъчно да запазим здравето си. Хората доста постоянно ядат каквото им пожелае сърцето, аргументирайки се, че е време да стартират да живеят и да му се любуват. Но това е огромна неточност, тъй като колкото по-възрастен човек става, толкоз повече би трябвало да обърне внимание на това, което яде.

Специализираният здравен интернет уебсайт zdrave.to написа за продуктите, които понижават риска от разнообразни болести.

Всеки здравословен артикул би трябвало да се употребява умерено! Затова спазвайте мярката и в този случай не забравяйте да се консултирате с доктор.

1. Зърнени култури.

Кашата е потребна за всеки организъм, без значение дали е млад или остарял. Наистина в зърнените култури има доста фибри. Ако сте яли доста макаронени произведения, тогава е по-добре да ги замените със зърнени храни. И в случай че в действителност обичате тестени произведения, тогава купете най-малко тестени произведения, направени от твърди сортове брашно.

2. Растително масло.

Готвенето е належащо в зехтин, защото не отделя концентрати. Лененото масло съдържа антиоксидант, който оказва помощ за обезвреждане на нитратите.

3. Ядки.

Ядките ще оказват помощ за възстановяване на работата на сърдечно-съдовата система, тъй като съдържат доста мастни киселини.

4. Зеленчуци, плодове.

Всички знаят, че са потребни, само че малко хора знаят какъв брой би трябвало да се ядат, тъй че тялото да се обогати с витамини. Благодарение на зеленчуците и плодовете храносмилателният тракт работи по-добре.

5. Морски артикули.

Не можете да ядете тлъсто и пържено месо даже на млади години, тъй като покачва холестерола, а в преклонна възраст е по-добре изцяло да го изключите от диетата си. Затова е по-добре да ядете морски блага, тъй като те съдържат доста протеини, които хората одобряват с месото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР