В нашата компания използваме един прост начин да определяме приоритетите

...
В нашата компания използваме един прост начин да определяме приоритетите
Коментари Харесай

Следим всяка цифра, чуваме всеки глас

" В нашата компания използваме един елементарен метод да дефинираме целите – в случай че не е потребно и мъдро, няма да се занимаваме с него ".

Това споделя Алекса декор Тобел - основател на уеб страницата за ръководство на персонални финанси LearnVest.com и създател на бестселъра на " Ню Йорк Таймс " от 2014 година " Financially Fearless ". Преди време тя бе определена за най-влиятелна жена бизнесмен в престижна класация на списание " Форчън "  и бе упомената в листата с 30-те най-страхотни млади дами бизнесмени под 30-годишна възраст на Inc.com.

Фон Тобел споделя опита и вижданията си за методите, по които можем да отключим творчеството си на работното място - за да вършим повече продажби и сполучливи акции.

Преди да създадем промени в уеб страницата си или другите ни артикули, първо би трябвало да се " гмурнем " в данните. За да изградим най-хубавия вероятен артикул, той би трябвало да е това, което клиентите ни в действителност желаят, напомня Фон Тобел.

Как дефинираме това? " За благополучие, разполагаме с свръхестествен анализаторски екип, който следи всеки подробност от протичащото се на уеб страницата. Но ние не се интересуваме единствено от числата. Искаме да знаем на кого приказваме, по какъв начин хората употребяват продуктите ни и – най-важното – по какъв начин можем да ги подобрим ", разяснява тя. Ето какво още показва:

......

Правило №1: Следим всяка цифра и чуваме всеки глас

Проведохме национално изследване, с цел да разберем финансовите настройки и държание на потребителите. Някои от най-ценните ни изследвания обаче изследват качеството, а не количествата.

Често каним мрежата си от консуматори да взема присъединяване в дребни фокус групи и изявленията лице в лице. Разполагаме и с мрежа от суперпотребители, които вземат участие в специфичните ни лаборатории. Те се срещат персонално с шефа на отдел " Потребители ", с цел да обяснят по какъв начин направляват по уеб страницата и да посочат проблематичните точки и опциите за усъвършенстване. Отделяме особено внимание и на мненията от най-естествения си канал – противоположната връзка посредством имейл. Тя от време на време е сложна, а от време на време – вълнуваща, само че постоянно потребна.

Всеки член на екипа ни е и консуматор на личния ни уебсайт. Всички четат наличието и употребяват инструментите и услугите ни. Това се отнася и за вложителите и съветниците ни. Това, че са свързани с компанията, не значи, че противоположната им връзка е необективна. Подобренията в продукта са си усъвършенствания, без значение кой ги е предложил.

Привлечете внимание посредством имейла

Продължава на идната страница.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР