В населените места с кметове от ГЕРБ ясно си личи

...
В населените места с кметове от ГЕРБ ясно си личи
Коментари Харесай

Митов: Сто дни, сто лъжи – няма как по-добре да се опише това управление

В обитаемоте места с кметове от ГЕРБ ясно си проличава по какъв начин се е работило във времето. Вижда се развиването и издигнатото от ГЕРБ. Виждат го и хората. Сто дни, 100 неистини – няма по какъв начин по-добре да се опише това ръководство. Няма друго държавно управление в историята, което да губи толкоз стремглаво доверие. На хората им излиза наяве, че ръководството на „ смяната “ е една подправена коалиция, която не може да издържи. Това написа във фейсбук Даниел Митов от ГЕРБ.

" Трябваше да стартира войната в Украйна, с цел да сте усетят ръководещите и да създадат нещо държавническо, подкрепяйки една декларация. Но даже и тогава комунистите в обединението на „ смяната “ гласоподаваха срещу глобите против Русия.

Българският народ сподели на ръководещите по площадите – окажете помощ на Украйна. Окажете военно-техническа помощ. Всички страни членки на НАТО оказват такава. Възстановете си моралния компас! Бях изумен от гърченето на някогашната десница пред Българска социалистическа партия, когато Атанас Атанасов излезе да им се моли с декларация в Народното събрание.

Ние предложихме решение по отношение на Украйна на Народното събрание. Управляващото болшинство отхвърли да го прегледа даже в комисия! Тяхната структура е срутена!

Ако желаеме страната ни да просперира и да не потъва всеки Божи ден, това ръководство би трябвало да си върви час по-скоро. Колкото се може по-бързо би трябвало да стигнем до предварителни избори. Оставка, Киро! Оставка на държавното управление! ", написа още той.
https://www.facebook.com/danielpmitov/posts/283476733961149
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР